Hoe Advertenties In Beeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties In Beeline Uit Te Schakelen
Hoe Advertenties In Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe Advertenties In Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe Advertenties In Beeline Uit Te Schakelen
Video: Как отключить платные услуги на Билайне? Личный кабинет / Мобильное приложение 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Beeline" heeft een dienst genaamd "Chameleon". Als de abonnee deze heeft aangesloten, ontvangt hij elke dag (van 8u tot 22u) infotainment- en reclame-sms-berichten op zijn telefoon. Indien nodig kan de dienst op elk moment worden uitgeschakeld met behulp van een speciale dienst of nummer.

Hoe advertenties in Beeline uit te schakelen
Hoe advertenties in Beeline uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om dergelijke berichten van de "Chameleon"-service te weigeren, moet de abonnee het USSD-commando * 110 * 20 # op het toetsenbord van zijn mobiele apparaat kiezen en op de beltoets drukken. Bovendien kunt u de service weigeren met behulp van een speciaal telefoonmenu: selecteer daarin het item "Beeinfo" en klik vervolgens op de gewenste kolom met de naam "Chameleon". Daarna ziet u het veld "Activering". Klik erop en vervolgens op "Uit".

Stap 2

Gebruikers van het Beeline-netwerk kunnen de diensten zelf beheren. Dit is mogelijk dankzij het zelfbedieningssysteem op https://uslugi.beeline.ru. Houd er rekening mee dat het met behulp hiervan niet alleen mogelijk is om "Chameleon" uit te schakelen, maar ook om andere diensten te activeren / deactiveren, evenals het tariefplan te wijzigen, uw persoonlijke account te specificeren, een mobiel telefoonnummer te deblokkeren of te blokkeren. Gebruik het USSD-verzoek * 110 * 9 # om toegang te krijgen tot dit systeem. Nadat je het hebt verzonden, ontvang je een sms. Het zal een (tijdelijk) toegangswachtwoord bevatten, evenals een login die nodig is voor autorisatie in het systeem. Trouwens, de login van elke abonnee is een telefoonnummer, maar wordt alleen in tiencijferige indeling aangegeven

Stap 3

Vergeet het antwoordapparaat "Mobile Consultant" - "Beeline" niet, waarmee u ook onnodige services kunt uitschakelen. U kunt het antwoordapparaat bellen op 0611. Maar dit systeem is niet alleen handig omdat het kan worden gebruikt om diensten te beheren, maar ook omdat het u zal helpen meer te weten te komen over het vastgestelde tariefplan, ook over de functies ervan, en informatie te krijgen over de status van uw persoonlijke account en nog veel meer. Een gedetailleerde beschrijving van de "Mobile Consultant" staat op de officiële website van het bedrijf.

Aanbevolen: