Hoe Een Beeline 3g-modem In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beeline 3g-modem In Te Stellen
Hoe Een Beeline 3g-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Beeline 3g-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Beeline 3g-modem In Te Stellen
Video: Как прошить модем для ВСЕХ операторов БЕСПЛАТНО. Мегафон, МТС, Билайн. 2024, Mei
Anonim

3G-modem beeline is een apparaat waarmee u overal binnen het dekkingsgebied van de operator internet kunt gebruiken. Om de Beeline 3g-modem te installeren, moet u een aantal eenvoudige stappen uitvoeren.

Hoe een Beeline 3g-modem in te stellen
Hoe een Beeline 3g-modem in te stellen

instructies:

Stap 1

Open de verpakking van de modem en verwijder de simkaart, evenals de modem. Open het klepje van de modem en plaats de simkaart erin. Zoek een vrije USB-poort op uw computer en steek uw apparaat erin. Hierdoor wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Als autorun niet gebeurt, opent u het menu "Deze computer" en selecteert u de verwisselbare schijf "Beeline". Open het en voer het bestand AutoRun.exe uit. Selecteer de Russische taal voor installatie en volg de aanwijzingen van het programma.

Stap 2

Start het programma en activeer het beginsaldo. Klik hiervoor op de regel "Startsaldo activatie". Klik op de knop "Activeren". Klik daarna op de knop "Verbinden" en breng een netwerkverbinding tot stand.

Stap 3

Configureer uw browser om het verkeer te optimaliseren. De meeste tariefplannen worden in rekening gebracht op basis van de hoeveelheid gedownloade informatie, dus het belangrijkste doel van optimalisatie is om het verkeersvolume te verminderen. Schakel het laden van afbeeldingen uit, evenals java, flash-applicaties en pop-ups. Als deze methode niet voldoende voor u is, gebruikt u de Opera mini-browser.

Stap 4

Opera Mini is een browser die oorspronkelijk is ontworpen voor gebruik op mobiele telefoons om bandbreedte te besparen, maar hij kan net zo goed op een computer worden gebruikt. Om in deze browser te werken, moet u een java-emulator installeren. Het specifieke van deze browser is dat de opgevraagde pagina eerst naar de opera.com-server wordt gestuurd, waar deze wordt gecomprimeerd en tot tachtig procent van zijn oorspronkelijke gewicht verliest. In tegenstelling tot services voor verkeerscompressie, is het gebruik van de browser gratis en is de latentie erg klein. Wanneer u deze browser gebruikt, kunt u uw verkeerskosten aanzienlijk verminderen, terwijl u een minimum aan ongemak ervaart.

Aanbevolen: