Hoe Swf Op Je Telefoon Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Swf Op Je Telefoon Te Openen
Hoe Swf Op Je Telefoon Te Openen

Video: Hoe Swf Op Je Telefoon Te Openen

Video: Hoe Swf Op Je Telefoon Te Openen
Video: how to open swf file in android phone 2024, Mei
Anonim

Om flash-bestanden met de extensie.swf in het menu van de mobiele telefoon te openen, hebt u software van derden nodig. U kunt het gratis vinden op internet.

Hoe swf op je telefoon te openen
Hoe swf op je telefoon te openen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - een kabel voor het aansluiten van een telefoon.

instructies:

Stap 1

Download speciale software voor uw mobiele telefoon om flash-bestanden te openen. Programma's kunnen verschillend worden gebruikt, afhankelijk van het type mobiel apparaat. Meestal worden Macromedia Flash Mobile, Macromedia Flash Lite, Flash Player Mobile gebruikt, maar u kunt ook hun tegenhangers gebruiken, die met.swf-bestanden kunnen werken. Houd bij het downloaden van applicaties voor uw mobiele apparaat rekening met het besturingssysteem dat erin is geïnstalleerd, alsof ze niet overeenkomen, kunt u problemen ondervinden bij het starten van het installatieprogramma.

Stap 2

Kies vertrouwde, vertrouwde bronnen om te downloaden, aangezien er de laatste tijd een toename is in het aantal schadelijke inhoud dat als software voor een mobiele telefoon is geïnstalleerd. Controleer ook of de extensie van het programmavenster overeenkomt met de schermresolutie van uw mobiele apparaat, als dit nodig is voor het specifieke programma dat u hebt gekozen. Houd er rekening mee dat dezelfde software mogelijk niet werkt voor verschillende apparaatmodellen.

Stap 3

Controleer na het downloaden van het installatiebestand van de mobiele applicatie op virussen. Houd er rekening mee dat dit ook uw mobiele apparaat niet beschermt tegen virussen. Kopieer het installatieprogramma naar de geheugenmodule van de telefoon of naar een verwisselbaar opslagapparaat, koppel vervolgens het apparaat los, werk de lijst met bestanden bij en voer de installatie van het programma uit om flash-bestanden te openen. Houd er rekening mee dat dergelijke toepassingen u niet mogen vragen om toegang tot internet, spraak- en video-oproepen en sms-berichten te verzenden.

Stap 4

Om de veiligheid van uw mobiele telefoon, bestanden erop en uw persoonlijke account bij de operator te garanderen, moet u het programma de toegang tot deze acties ontzeggen. Open via het menu van het programma dat u hebt geïnstalleerd het bestand met de extensie.swf in het geheugen van uw mobiele apparaat of op een verwisselbare schijf die erop is aangesloten.

Stap 5

Als uw mobiele telefoon een Symbian-besturingssysteem heeft, download dan de speler via de volgende link: https://macromedia-flash-player.en.softonic.com/symbian, controleer het installatieprogramma op virussen en kopieer het naar het geheugen van het apparaat aangesloten op de computer. Voer het installatieprogramma uit vanuit het telefoongeheugen door het te selecteren in de bestandsbrowser. Open na installatie het programma in het toepassingenmenu of open het flashbestand op de gebruikelijke manier vanuit het geheugen van het mobiele apparaat.

Aanbevolen: