Hoe Pdf Op De Telefoon Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Op De Telefoon Te Openen
Hoe Pdf Op De Telefoon Te Openen

Video: Hoe Pdf Op De Telefoon Te Openen

Video: Hoe Pdf Op De Telefoon Te Openen
Video: How To Open or View PDF Files on Android Phones? 2024, April
Anonim

PDF is de absolute leider onder de gebruikte documentformaten als het bestand bedoeld is om te lezen en af te drukken. Vaak is het nodig om vertrouwd te raken met een document als er geen computer bij de hand is, maar wel een mobiele telefoon. Gebruik een van de verschillende eenvoudige opties om een pdf op uw telefoon te lezen.

Hoe pdf op de telefoon te openen
Hoe pdf op de telefoon te openen

instructies:

Stap 1

Bijna de helft van de mobiele telefoons die tegenwoordig worden geproduceerd, zijn smartphones of communicators. In de regel bevatten ze de benodigde set programma's, inclusief programma's waarmee u pdf-bestanden kunt lezen. In dit geval hoeft u het bestand alleen maar naar uw mobiel te kopiëren via een datakabel, infraroodpoort of Bluetooth-verbinding. Als dit niet het geval is, download en installeer dan een pdf-reader op je telefoon. Zorg er bij het downloaden van het installatiebestand voor dat het geschikt is voor het besturingssysteem dat op uw telefoon is geïnstalleerd.

Stap 2

Als uw mobiel geen smartphone of communicator is, gebruik dan java-toepassingen waarmee u pdf-bestanden op uw telefoon kunt lezen, bijvoorbeeld Mobile PDF. Download het door de link https://smpda.com/midlets/MobilePDF_v.1.0.0.zip te volgen, pak het archief uit op uw computer en stuur het naar uw mobiel via een van de methoden die in stap 1 zijn beschreven. Kopieer daarna het pdf-bestand naar uw mobiele telefoon en open het met de Mobile PDF-app.

Stap 3

Gebruik ABBYY FineReader om pdf naar txt- of doc-indeling te converteren. Voer het programma uit, voeg vervolgens het pdf-bestand toe aan het werkgebied van het programma en start het herkenningsproces, nadat u eerder de documenttaal en de locatie van de tekst in het uiteindelijke bestand hebt geselecteerd. Breng na voltooiing van de herkenning het resulterende resultaat over naar een MS Word-document en sla het op.

Stap 4

Gebruik de toepassing TequillaCat BookReader om het resulterende document om te zetten in een Java-toepassing. Selecteer de letterkleur en -grootte, evenals de achtergrondkleur, en start vervolgens de conversie. Kopieer de ontvangen bestanden naar uw mobiele telefoon en start ze vervolgens. U kunt de informatie in het originele pdf-bestand lezen.

Aanbevolen: