Hoe De Auto Te Openen Met Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe De Auto Te Openen Met Uw Telefoon
Hoe De Auto Te Openen Met Uw Telefoon

Video: Hoe De Auto Te Openen Met Uw Telefoon

Video: Hoe De Auto Te Openen Met Uw Telefoon
Video: How to: Installeren Android Auto op uw Android Smartphone 2024, Maart
Anonim

Hoogwaardige technologieën komen autobezitters te hulp in geval van nood. U kunt de beveiligingsfuncties van het alarm bedienen met uw mobiele telefoon. Hiervoor moet u echter een speciaal GSM-alarm installeren of een GSM-module aansluiten.

Hoe de auto te openen met uw telefoon
Hoe de auto te openen met uw telefoon

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - gsm-alarm.

instructies:

Stap 1

GSM-signalering maakt het mogelijk om beveiligingsfuncties en extra kanalen van het systeem via mobiele communicatie te besturen. Waar je ook bent, je kunt de alarmcentrale bellen en een commando geven, bijvoorbeeld de auto starten of luisteren of er triggers waren van een klap of opening. Een dergelijk systeem is vooral handig omdat het bereik van het alarm alleen wordt beperkt door de dekking van het mobiele communicatiegebied. Terwijl conventionele beveiligingssystemen met tweerichtingscommunicatie een bereik hebben tot 500 m. Met behulp van een GSM-alarmsysteem kunt u de autodeuren openen als u uw sleutels in de cabine bent vergeten. Commando's om deuren te openen / sluiten worden gegeven via een telefoontje, sms of speciale manipulaties (afhankelijk van het alarmmodel).

Stap 2

Als de auto is uitgerust met de Elita GSW GSM-module, bel dan het systeemnummer om de deuren te openen / sluiten. Hang de hoorn op binnen 7 seconden na de eerste piep. Het systeem herkent uw signaal en schakelt de auto uit - opent de centrale vergrendeling als eentraps uitschakeling is geprogrammeerd. Als, toen de oproep werd gedaan, de auto niet was ingeschakeld, zal het systeem de tegenovergestelde actie uitvoeren - het zal de auto op het alarm zetten. Als je na 7 seconden geen tijd hebt om op te hangen, wordt er verbinding gemaakt met het systeem.

Stap 3

Als de auto is uitgerust met een Starline M20 / M30 GSM-module, bel dan de systeemtelefoon of stuur een bericht met een commando. Door de moduletelefoon te bellen, in de toonmodus, kiest u de geheime commandocode die u hebt ingesteld bij het programmeren van het alarm. Elk commando heeft zijn eigen code. U kunt een sms sturen, die ook een commandocode bevat voor het openen van deuren of het uitschakelen van het systeem.

Aanbevolen: