Hoe Zip Op Je Telefoon Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Zip Op Je Telefoon Te Openen
Hoe Zip Op Je Telefoon Te Openen

Video: Hoe Zip Op Je Telefoon Te Openen

Video: Hoe Zip Op Je Telefoon Te Openen
Video: How To Open a ZIP File on an iPhone 2024, Mei
Anonim

Tijdens het bladeren door e-mail vanaf je telefoon, ontdekte je dat je een ZIP-archief hebt ontvangen met bestanden in formaten die direct met een smartphone kunnen worden geopend. U moet echter eerst het archief zelf uitpakken. Dit kan door middel van de telefoon, als deze draait op Symbian OS.

Hoe zip op je telefoon te openen
Hoe zip op je telefoon te openen

instructies:

Stap 1

Ga naar de volgende site: https://www.lonelycatgames.com/?app=xplore. Download daar het SIS- of SISX-bestand met de versie van X-Plore die geschikt is voor uw model mobiele telefoon

Stap 2

Lees de gebruiksvoorwaarden van het programma. Vanuit hun oogpunt bevindt het zich in het midden tussen freeware en shareware. Indien u dit wenst, kunt u deze tegen betaling registreren, maar deze procedure is niet verplicht. Zonder registratie mag het programma voor onbeperkte tijd worden gebruikt.

Stap 3

Breng het bestand over naar de geheugenkaart in de telefoon naar een map met de naam Overige die op een voor u beschikbare manier beschikbaar is (IrDA, Bluetooth, kabel, kaartlezer). Als u een kaartlezer gebruikt, vergeet dan niet om de functie "Kaart uitwerpen" in het menu van uw telefoon te gebruiken. Het bijbehorende item bevindt zich in het korte menu, dat verschijnt wanneer u de aan / uit-knop van het apparaat kort indrukt. Houd er rekening mee dat oudere Symbian-telefoons de geheugenkaart mogelijk helemaal niet kunnen uitwerpen. Vervolgens moet het apparaat worden uitgeschakeld voordat de kaart wordt verwijderd.

Stap 4

Start de ingebouwde bestandsbeheerder van de machine. Het bijbehorende submenu-item bevindt zich in de map van het hoofdmenu van de telefoon met de naam "Tools".

Stap 5

De inhoud van het ingebouwde telefoongeheugen wordt weergegeven. Druk op de rechterknop van de joystick en in plaats daarvan wordt de inhoud van de geheugenkaart weergegeven. Ga naar de map Overige (zo hernoemt de ingebouwde bestandsbeheerder automatisch de map Overige wanneer deze wordt weergegeven).

Stap 6

Zoek het SIS- of SISX-bestand met het X-Plore-programma. Installeer het met een geheugenkaart als installatielocatie.

Stap 7

Ga naar de menumap "Mijn toepassingen", zoek het X-Plore-programma erin en start het.

Stap 8

Zoek het archief op de geheugenkaart (drive E:), ga erin, open het dan direct of pak de bestanden die je nodig hebt uit in elke gewenste map. Onthoud dat er slechts twee archiefformaten op deze manier kunnen worden verwerkt: ZIP en RAR. JAR-archieven zijn technisch volledig analoog aan ZIP-archieven en kunnen daarom ook worden geopend. Archieven van de TAR. GZ, TGZ en gelijkaardige formaten worden niet ondersteund door het X-Plore programma.

Aanbevolen: