Hoe De Telefoon Samsung S5230 Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Samsung S5230 Te Openen
Hoe De Telefoon Samsung S5230 Te Openen

Video: Hoe De Telefoon Samsung S5230 Te Openen

Video: Hoe De Telefoon Samsung S5230 Te Openen
Video: Samsung GT-S5230 Star S5230 Unlock & input / enter code.AVI 2024, Mei
Anonim

De Samsung s5230-telefoon wordt op bijna dezelfde manier gedemonteerd als vergelijkbare modellen voor mobiele apparaten. Zorg ervoor dat de garantieperiode al is verstreken voordat u het apparaat uit elkaar haalt, omdat het demonteren van het apparaat uw verplichtingen als verkoper en fabrikant ongeldig maakt.

Hoe de telefoon Samsung s5230 te openen
Hoe de telefoon Samsung s5230 te openen

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - een plastic kaart (of een niet-scherp mes).

instructies:

Stap 1

Verwijder het deksel van het batterijcompartiment van de Samsung s5230 telefoon, verwijder de batterij en vervolgens de simkaart. Kijk naar de grootte van de schroeven rond de omtrek van de behuizing van het mobiele apparaat, selecteer de juiste kruiskopschroevendraaier om ze in de toekomst niet te beschadigen. Draai alle bevestigingsmiddelen los die voor u zichtbaar zijn (er moeten er 6 zijn, 3 aan de zijkant). Verwijder de geheugenkaart.

Stap 2

Gebruik een plastic kaart die je niet nodig hebt of een zacht tafelmes om de achterkant van je Samsung s5230-telefoon te verwijderen. Houd er rekening mee dat als je een scherp voorwerp gebruikt, het goed kan zijn dat je het uiterlijk beschadigt en lelijke vlekken aan de zijkant blijven zitten. Zoek na het verwijderen van de behuizing de bevestigingsschroef in de linkerbovenhoek en draai deze los. Verwijder de stropdas aan de rechterkant door de houder op te tillen.

Stap 3

Scheid de volumeknoppen zonder ze los te koppelen. Doe hetzelfde met de toetsblokkering van de telefoon. Koppel de connector aan de rechterkant los, ongeveer in het midden van de lengte van de structuur. Verwijder de telefoonkaart. Inspecteer de rest van de telefoon zorgvuldig en vind daar speciale vergrendelingen die u moet openen met een plastic kaart die u al gebruikt of een niet-scherp mes, en wrik vervolgens het grijze deel los.

Stap 4

Zoek de weergavehendels. Til het samen met hen op. Maak het schild los dat aan de dubbelzijdige tape is bevestigd. Monteer deze telefoon vervolgens in omgekeerde volgorde. Het is het beste om het apparaat uit elkaar te halen op een oppervlak bedekt met een lichtgekleurde doek om geen kleine onderdelen van het mobiele apparaat te verliezen. Vouw de bouten losgedraaid tijdens de demontage van de telefoon aan verschillende kanten, omdat ze schroefdraad van verschillende diameters kunnen hebben.

Aanbevolen: