Een Foto Uploaden Van Een Camera Naar Instagram

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Van Een Camera Naar Instagram
Een Foto Uploaden Van Een Camera Naar Instagram

Video: Een Foto Uploaden Van Een Camera Naar Instagram

Video: Een Foto Uploaden Van Een Camera Naar Instagram
Video: DSLR Photos to INSTAGRAM 2024, April
Anonim

Liefhebbers van Instagram willen abonnees vaak foto's laten zien die zijn gemaakt met een gewone camera in plaats van een camera van een mobiele telefoon. Niet iedereen weet echter dat dit eenvoudig in een paar stappen te doen is als het gaat om Android-apparaten.

Foto voor Instagram is gemakkelijk te maken met de camera
Foto voor Instagram is gemakkelijk te maken met de camera

Het is nodig

  • - fototoestel;
  • - mobiele telefoon of tablet;
  • - vaste computer of laptop.

instructies:

Stap 1

Sluit de camera met de juiste kabel aan op een stationaire computer of laptop. U kunt een kaartlezer gebruiken - ingebouwd of een apart apparaat. Dan moet je er een geheugenkaart van de camera in steken. Zoek de vereiste momentopname en kopieer deze naar de harde schijf van uw computer.

Stap 2

Upload de foto naar de cloudopslag en kies degene die je leuk vindt uit de meest populaire: Dropbox, Yandex. Disk, [email protected], Google Drive, enz. Het is handiger om de foto onmiddellijk in een specifieke map met een naam die je gemakkelijk kunt onthouden, bijvoorbeeld "Foto voor Instagram" …

Stap 3

Ga vanaf je tablet of smartphone naar dezelfde cloudopslag en download de snapshot. Open het al vanuit het apparaatgeheugen. Nu kun je een foto op Instagram plaatsen alsof je deze met een smartphone of tabletcamera hebt gemaakt.

Stap 4

Het is nog eenvoudiger om foto's te beheren wanneer zowel de tablet (of mobiele telefoon) als de desktopcomputer in Google+ zijn geregistreerd onder hetzelfde account. Na het uploaden van de foto's naar uw harde schijf is het voldoende om ze te uploaden naar uw profielfotoalbum. Momentopnamen zijn direct beschikbaar op alle apparaten die zijn verbonden met Google+. Ze kunnen in een map worden geopend en onmiddellijk op Instagram worden gepubliceerd, zonder ze naar het apparaat te hoeven downloaden.

Aanbevolen: