Hoe Maak Je Lichte Muziek?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Lichte Muziek?
Hoe Maak Je Lichte Muziek?

Video: Hoe Maak Je Lichte Muziek?

Video: Hoe Maak Je Lichte Muziek?
Video: HOE MAAK JE BEATS [Dutch/Nederlands Tutorial] 2024, Mei
Anonim

U kunt uw computer transformeren van een gewone in een originele door er gewoon een paar grappige, fancy gadgets voor te kopen - hem uit te rusten met een USB-aangedreven ventilator, en een ongewoon ontwerp van de systeemeenheid te bestellen. Maar als u besluit uw auto met uw eigen handen te verbeteren, kunt u proberen uw computer uit te rusten met licht en muziek. Bij het afspelen van audiotracks in het WinAMP-programma passen speciale LED's bij je onaardse schoonheid.

Hoe maak je lichte muziek?
Hoe maak je lichte muziek?

Noodzakelijk

  • - gasbrander
  • - printplaat voor enkelzijdige montage
  • - vier paar LED's van verschillende kleuren (of een andere combinatie - kies volgens uw smaak)
  • - één 25-pins connector voor aansluiting op de LTP-poort
  • - weerstanden naar LED

instructies:

Stap 1

Soldeer eerst de min van de LED (de korte poot) aan de bus en de lange poot aan een aparte poot die de stroom geleidt. Als u niet weet waar de LED een plus heeft en waar een min, gebruik dan een batterij om te controleren.

Stap 2

Soldeer de LED's op de bijbehorende weerstandssporen. Elke LED moet worden aangesloten op zijn eigen weerstand.

Stap 3

Nu moet je de lichtelementen op de computer aansluiten. Neem hiervoor de parallelle poortconnector. We hebben poortpinnen 2 tot en met 9 en 25 nodig. Soldeer de afzonderlijke strengen van de gevlochten draad eraan.

Stap 4

Sluit het andere uiteinde van de draad aan op het bord: sluit de vijfentwintigste pin aan op de bus, de rest van de draden op LED's. Onthoud dat hoe lager de LED in de strip zit, hoe lager het pinnummer waarop deze moet worden gesoldeerd.

Stap 5

Isoleer de achterkant van de kaart - Als u dit niet doet terwijl u de kaart op de computer bevestigt, kan dit leiden tot kortsluiting of schade aan de LTP-poort.

Stap 6

Download de extra bibliotheek, plaats deze in de map met plug-ins in het WinAMP-programma of download het installatieprogramma voor de knipperende machine van de speciale LED's. Selecteer het als renderer. Als u op NT gebaseerde Windows hebt, installeer dan een programma met de naam Userport op uw computer. Installeer dit programma, voer het uit, typ de tekst "0x378-0x378" in de linker regel, klik op "add", "start" en "update".

Dus je lichte muziek is klaar. Genieten van!

Aanbevolen: