Hoe Gratis Muziek Naar De IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Muziek Naar De IPhone Te Downloaden
Hoe Gratis Muziek Naar De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Muziek Naar De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Muziek Naar De IPhone Te Downloaden
Video: How To Download Music On Iphone In Ios 14 (No computer) 2024, Maart
Anonim

Smartphone-gebruikers zijn vaak geïnteresseerd in het gratis downloaden van muziek naar de iPhone en besteden er een minimum aan tijd aan. Er zijn redelijk betaalbare manieren om gratis nummers naar de iPhone te downloaden die zelfs een beginner onder de knie kan krijgen. De meeste van hen vereisen een actieve internetverbinding en een verbinding tussen smartphone en computer.

Ontdek hoe u gratis muziek naar de iPhone kunt downloaden
Ontdek hoe u gratis muziek naar de iPhone kunt downloaden

Muziek downloaden naar iPhone via iTunes

Laten we beginnen met te beschrijven hoe u gratis muziek naar de iPhone kunt downloaden via iTunes. In ieder geval zou elke zichzelf respecterende gebruiker van Apple smartphones dit programma moeten leren gebruiken. De applicatie wordt geïnstalleerd vanaf een computer. Het enige dat u hoeft te doen, is uw iPhone via een USB-kabel aan te sluiten en u wordt automatisch gevraagd iTunes te downloaden. Als dit niet gebeurt, gaat u gewoon naar de officiële Apple-website, waar de bijbehorende link zich zal bevinden. Nadat de installatie van het programma is voltooid, is het raadzaam om de telefoon opnieuw op de computer aan te sluiten en pas daarna iTunes te starten.

Wacht tot je iPhone correct is gedetecteerd (er zou een zwart smartphonepictogram moeten verschijnen in de bovenste balk van de applicatie). Nu moet je je nummers of tracks toevoegen aan je iTunes-bibliotheek. U kunt het automatisch zoeken naar alle muziek op uw computer starten via het programmamenu, maar als u een zeer grote verzameling heeft, is het niet aan te raden om dit te doen: hoogstwaarschijnlijk passen alle nummers nog steeds niet op de iPhone. Het is beter om op het item "Bestanden toevoegen aan de bibliotheek" te klikken en hier handmatig de nummers toe te voegen die u gratis op uw iPhone wilt downloaden.

Klik vervolgens op het smartphonepictogram, open het tabblad "Muziek" en start de synchronisatie. Deze procedure kan enkele minuten duren, afhankelijk van de muziek die wordt geladen en het vermogen van de computer. Als alles klaar is, klik je op Voltooien. Controleer de applicatie "Muziek" op uw smartphone: alle gedownloade nummers zouden hier moeten verschijnen. Als alles goed gaat, koppelt u het apparaat los van de computer. Het is vermeldenswaard dat je op deze manier gratis muziek kunt downloaden op iPhone 4, 5, 6, 7 en, hoogstwaarschijnlijk, volgende versies, aangezien het interactieproces met iTunes vrijwel ongewijzigd blijft.

Hoe gratis muziek van VK naar iPhone te downloaden

Een belangrijk deel van het leven van veel mensen wordt tegenwoordig ingenomen door VK-muziek, die gratis op de iPhone kan worden gedownload zonder computer. Onlangs dekt de VKontakte-administratie geleidelijk de toegang tot het downloaden van nummers af, in een poging het mogelijk te maken om ze uitsluitend via het sociale netwerk zelf te beluisteren. De eerste manier om gratis muziek van VK naar iPhone te downloaden, is door de AppStore-applicatiedownloadservice te gebruiken, die toegankelijk is via het menu van de smartphone.

Gebruik de zoekfunctie in de AppStore voor trefwoorden VK, VKontakte, Muziek, enz. of kijk gewoon in de hitlijsten voor populaire programma's. Applicaties (bijvoorbeeld "Music VK") worden bijna elke maand uitgebracht, zodat u nummers naar uw smartphone kunt downloaden. Zorg ervoor dat u bij het kiezen van het juiste programma gebruikersrecensies bestudeert, zodat u zeker weet dat u een echt werkende applicatie voor u heeft. Houd er rekening mee dat de gedownloade nummers in het bijbehorende programma verschijnen en niet in de standaard Athos "Music"-applicatie.

Ten slotte kun je via iTunes muziek uploaden van VKontakte naar iPhone, zoals hierboven beschreven. Eerst moet u via een browser op uw computer naar het sociale netwerk gaan en de gewenste nummers op uw harde schijf opslaan. Dit kan door verschillende browserextensies, die worden gezocht via het bijbehorende tabblad in het hoofdmenu. Populaire plug-ins zijn onder meer SaveFrom en Vkontakte Download. Zodra de muziek op uw computer is opgeslagen, voegt u deze toe aan uw iTunes-bibliotheek, sluit u vervolgens uw iPhone aan en synchroniseert u.

Hoe gratis muziek naar de iPhone te downloaden via de applicatie

Gratis muziek downloaden naar de iPhone is beschikbaar via verschillende applicaties die rechtstreeks van de smartphone in de AppStore worden gedownload. Zoek op de woorden "Muziek" en "Gratis muziek". Met de meeste programma's kun je nummers downloaden van verschillende sites die uitgebreide verzamelingen nummers van verschillende artiesten hosten. Sommige applicaties gebruiken het downloadprotocol van verschillende sociale netwerken (hierboven staat een voorbeeldalgoritme).

Een van de meest bekende applicaties voor het luisteren naar nummers via een smartphone, waarmee je tegelijkertijd gratis muziek naar je iPhone kunt downloaden - SoundCloud. Dit is een soort sociaal netwerk waar verschillende auteurs hun composities met elkaar en met het publiek delen. Veel nummers en tracks kunnen gratis worden gedownload en in de toekomst zelfs zonder internet worden beluisterd.

Het is de moeite waard eraan te denken dat de meeste muziekcomposities tegenwoordig gelicentieerde producten zijn die in gespecialiseerde winkels moeten worden gekocht. Als je niet alleen een nummer wilt downloaden, maar ook wilt betalen voor het werk van de auteurs, gebruik dan de iTunes-applicatie op je smartphone of computer. Voor een heel betaalbaar bedrag kun je alle moderne composities downloaden die je leuk vindt, die direct in je mediabibliotheek op je smartphone verschijnen.

Er moet ook worden opgemerkt dat er enkele diensten zijn waarmee u gratis naar verschillende nummers kunt luisteren, maar via een speciaal abonnement, dat bijvoorbeeld een maand geldig is. Dit is een andere, zij het betaalde, maar redelijk betaalbare manier om constant toegang te hebben tot je favoriete muziek op Athos.

Aanbevolen: