Hoe Maak Je Lichte Muziek Op Android

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Lichte Muziek Op Android
Hoe Maak Je Lichte Muziek Op Android

Video: Hoe Maak Je Lichte Muziek Op Android

Video: Hoe Maak Je Lichte Muziek Op Android
Video: Ik maak mijn eigen Android smartphone - in China 2024, Mei
Anonim

Soms gaan de gebruikelijke muziek en trillingen op een Android-smartphone vervelen. Ik wil iets nieuws en ongewoons. In dergelijke gevallen is het maken van lichte muziek op je telefoon een uitstekende oplossing voor het probleem. Bovendien is een dergelijke mogelijkheid niet voorzien in de standaardinstellingen van de smartphone. En als gevolg daarvan zal het rinkelen aan de telefoon anders zijn dan alle andere. Daarnaast kunnen licht en muziek niet alleen op je smartphone worden geïnstalleerd, maar ook op je tablet.

android
android

Noodzakelijk

  • - Wifi of internet op een smartphone;
  • - Android-smartphone.

instructies:

Stap 1

Voordat u het programma voor het afspelen van lichte muziek installeert, moet u ervoor zorgen dat de Android-versie compatibel is met het programma. Ga hiervoor naar de smartphone-instellingen, zoek het tabblad "Over de telefoon". Daar zie je een ander tabblad genaamd "Android-versie". Zorg ervoor dat uw telefoon Android 2.1 of hoger gebruikt.

Stap 2

Nu moet je het programma downloaden om lichte muziek af te spelen. Het heet Disco Light. De eenvoudigste manier is om het onmiddellijk van Google Play naar Android te downloaden. Als er geen manier is om toegang te krijgen tot internet op de telefoon, kan Disco Light worden gedownload naar een computer en vervolgens via USB worden overgebracht naar het geheugen van de telefoon.

Stap 3

Als Disco Light is gedownload van Google Play, start de installatie op uw telefoon automatisch. Als het programma via USB is overgebracht, moet u het eerst via een bestandsbeheerder vinden om het te installeren.

Stap 4

Wanneer het programma is geïnstalleerd, zie je 56 opties voor het weergeven van licht naar de geïnstalleerde muziek op de smartphone. De eerste is licht en muziek, de tweede is een stroboscoop en de derde is een eenvoudige telefoonzaklamp. De vierde modus is interessant omdat deze lichtsignalen in morsecode uitzendt. Om het te installeren, moet u eerst tekst invoeren en het programma zelf zal het naar de Morse-modus overbrengen. De vijfde modus wordt geactiveerd wanneer de smartphone beweegt en de zesde is een politiealarm. De keuze voor lichte muziek kan van alles zijn, afhankelijk van uw voorkeur.

Aanbevolen: