De Helderheid Van Het PDA-scherm Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Helderheid Van Het PDA-scherm Wijzigen
De Helderheid Van Het PDA-scherm Wijzigen

Video: De Helderheid Van Het PDA-scherm Wijzigen

Video: De Helderheid Van Het PDA-scherm Wijzigen
Video: How To Mobile Negative Screen Problim HowTo Display Negative 2024, April
Anonim

De levensduur van de batterij van één batterijlading is een zeer belangrijke eigenschap voor elk draagbaar apparaat. En de achtergrondverlichting van het scherm is het deel van de PDA dat meer energie verbruikt dan alle andere. Voor rationeel gebruik moet de achtergrondverlichting worden geconfigureerd, vooral omdat er niets ingewikkelds aan is.

De helderheid van het PDA-scherm wijzigen
De helderheid van het PDA-scherm wijzigen

Noodzakelijk

Eigenlijk komt je PDA, stylus en oplader er wel een beetje uit

instructies:

Stap 1

Het instellen van de helderheid van de achtergrondverlichting, net als alle andere functies van de "handheld", wordt gedaan in het overeenkomstige gedeelte van het apparaatmenu. Om erin te komen, gewoon op het Vandaag-scherm (als uw PDA Russified is, wordt dit scherm "Vandaag" genoemd), drukt u op de "Start"-knop in het menu dat wordt geopend, helemaal onderaan, en de optie "Instellingen" bevindt.

Menu Startknop
Menu Startknop

Stap 2

Nadat u erop hebt geklikt, wordt het instellingenvenster van de communicator geopend. Het bestaat uit verschillende tabbladen. Een snelkoppeling voor het aanpassen van de helderheid van de achtergrondverlichting bevindt zich op het tabblad "Systeem".

Instellingen. Tabblad Systeem
Instellingen. Tabblad Systeem

Stap 3

Er zijn ook drie tabbladen in het menu met instellingen voor achtergrondverlichting. Ten eerste is het logisch om het tabblad "Helderheid" te openen en handmatig het vereiste helderheidsniveau van de achtergrondverlichting aan te passen, afhankelijk van de PDA-voeding - een interne batterij of een externe bron. Dit is ongetwijfeld handig, want wanneer de communicator is aangesloten op een externe stroombron, is er praktisch geen noodzaak om energie te besparen.

Helderheidsinstellingen achtergrondverlichting
Helderheidsinstellingen achtergrondverlichting

Stap 4

Op het tabblad "Batterij opladen" kunt u instellen dat de achtergrondverlichting van het PDA-display automatisch wordt uitgeschakeld tijdens inactiviteit van het apparaat. Deze functie is erg belangrijk omdat de achtergrondverlichting een apparaat is dat veel energie verbruikt en de gebruiksduur omgekeerd evenredig is met de totale levensduur van de batterij van de PDA. Ook op dit scherm kunt u de activering van de achtergrondverlichting in- of uitschakelen wanneer u het scherm of de knoppen aanraakt.

Batterijverbruik besparen battery
Batterijverbruik besparen battery

Stap 5

Het tabblad "Externe voeding" is vergelijkbaar met het vorige in termen van bedieningselementen, met het enige verschil dat u nu de uitschakeltijd kunt instellen wanneer een extern voedingsapparaat is aangesloten. De betekenis ervan is om de levensduur van de achtergrondverlichtingslamp te redden als de gebruiker deze niet handmatig heeft uitgeschakeld.

Aanbevolen: