Een Windows Mobile-snelkoppeling Maken

Inhoudsopgave:

Een Windows Mobile-snelkoppeling Maken
Een Windows Mobile-snelkoppeling Maken

Video: Een Windows Mobile-snelkoppeling Maken

Video: Een Windows Mobile-snelkoppeling Maken
Video: Инструкция по установке/откату c Windows Mobile 10 2024, Mei
Anonim

De ideologie van een "snelkoppeling" - een bestand met hyperlinks die naar andere objecten (bestanden, mappen, internetpagina's) leiden - werd door het Windows Mobile-besturingssysteem geleend van het "volwassen" Windows. Helaas duurt het maken van een snelkoppeling op een mobiel apparaat veel langer dan op een gewone computer.

Een Windows Mobile-snelkoppeling maken
Een Windows Mobile-snelkoppeling maken

instructies:

Stap 1

Open Verkenner op het gewenste apparaat.

Stap 2

Selecteer de map met het bestand waarnaar u een snelkoppeling wilt maken en roep het servicemenu op door "lang te drukken" op het bestandspictogram. (Lang indrukken in Windows Mobile heet het pictogram van het geselecteerde item aanraken met de stylus en het een paar seconden in die positie houden. Deze actie is analoog aan een klik met de rechtermuisknop in een "normaal" Windows-besturingssysteem.)

Stap 3

Selecteer het item "Kopiëren", aangezien de items die verantwoordelijk zijn voor het maken van snelkoppelingen niet bestaan in het menu "Verkenner".

Stap 4

Navigeer naar de map die is geselecteerd voor het maken van de snelkoppeling en druk "lang op" op een lege ruimte in de inhoud van de map om het contextmenu te openen.

Stap 5

Selecteer "Snelkoppeling invoegen".

Stap 6

Herhaal alle bovenstaande stappen tot stap 3 als u een snelkoppeling naar het uitvoerbare EXE-bestand wilt maken.

Stap 7

Selecteer "Verzenden" en "Start als snelkoppeling" om het proces van het maken van een snelkoppeling te starten.

Stap 8

Ga naar het interne geheugen van het toestel (niet te verwarren met het geheugen van een geheugenkaart!) en open de map Windows.

Stap 9

Ga naar de map "Hoofdmenu" en zoek de gemaakte snelkoppeling. De naam van de snelkoppeling is hetzelfde als de naam van het uitvoerbare bestand en de extensie is Ink.

Stap 10

Laat de snelkoppeling in de map om weer te geven in het menu Start. Knip de snelkoppeling en plak deze in de map Programma's om weer te geven in het menu Start - Programma's.

Stap 11

Pas het Start-menu aan uw voorkeur aan. Selecteer hiervoor het item "Instellingen" en ga naar het "Menu" in de map die wordt geopend.

Stap 12

Schakel de selectievakjes in voor de meest gebruikte toepassingen en schakel de selectievakjes uit voor de rest van de programma's. Houd er rekening mee dat het aantal programma's dat permanent in het menu Start aanwezig is, beperkt is tot zeven items.

Stap 13

Bevestig uw keuze door met de stylus op OK te klikken.

Aanbevolen: