Een Foto Maken Van Een IPhone-scherm

Inhoudsopgave:

Een Foto Maken Van Een IPhone-scherm
Een Foto Maken Van Een IPhone-scherm

Video: Een Foto Maken Van Een IPhone-scherm

Video: Een Foto Maken Van Een IPhone-scherm
Video: How to take an iPhone screen shot 2024, April
Anonim

Van tijd tot tijd moeten de meeste iPhone-bezitters een foto van hun telefoonscherm maken om de foto naar vrienden te sturen of gewoon een screenshot van de correspondentie opslaan, bijvoorbeeld op Facebook.

iPhone
iPhone

Een schermafbeelding maken

Sommige iPhone-bezitters gebruiken hiervoor speciale applicaties en zijn zich misschien niet bewust van het bestaan van een eenvoudigere en meer betaalbare methode, die door de fabrikant zelf wordt aangeboden.

Selecteer eerst het programma waarvan u een screenshot wilt maken. Wanneer u uw keuze hebt gemaakt, moet u twee eenvoudige manipulaties uitvoeren. Druk met één vinger op de iPhohe Lock-knop en druk met de andere op de Home-knop. Alles! De iPhone-screenshot is klaar.

Wij bewaren en verzenden

De schermafbeelding is gemaakt, nu moeten we deze openen en controleren of het is geworden wat u van plan was bij het maken van de schermafbeelding. Open de applicatie "Foto's" op uw telefoon en ga naar het gedeelte "Camerarol", dit is waar uw schermafbeelding zich bevindt.

Om deze bijvoorbeeld per e-mail te verzenden, klikt u op de gemaakte foto en "tik" op het pictogram "Acties". Als u erop klikt, wordt een lijst met beschikbare acties met een screenshot geopend.

Als u een screenshot van het scherm per e-mail wilt verzenden, klikt u op Verzenden per e-mail. Voer uw bericht, onderwerpregel en adres van de ontvanger in. Klik op Verzenden. Als de afbeelding die u verzendt te groot is, vraagt uw iPhone of u de afbeelding die u verzendt wilt verkleinen.

Als u besluit de schermafbeelding zonder wijzigingen te verzenden, klikt u op "Eigenlijk" en als u "Medium" of "Klein" selecteert, wordt dienovereenkomstig een miniatuurafbeelding verzonden. Nadat u op de knop Verzenden hebt geklikt, verzendt uw iPhone een e-mail en keert u terug naar de originele foto.

U kunt foto's opslaan op uw computer. Het is overigens handig om dit periodiek te doen om het telefoongeheugen vrij te maken. Om dit te doen, hebt u een computer of laptop nodig, evenals de USB-kabel die in de fabriek bij de telefoon is geleverd.

Gebruik een kabel om je iPhone aan te sluiten op je computer of laptop. Na een paar seconden herkent de computer uw telefoon als een digitale camera en verschijnt het AutoPlay-venster op de monitor. De wachttijd is afhankelijk van de prestaties van uw computer. Selecteer in dit venster het item "Apparaat openen om bestanden te bekijken".

Selecteer "Interne opslag", vervolgens "DCIM" en vervolgens "Bestandsmap". In een van de mappen staat een foto, in een andere video. Nu kunt u de foto's van uw keuze kopiëren, op de gebruikelijke manier, zoals u dat op een computer gewend bent.

Nadat het kopiëren is voltooid, kunt u de kabel loskoppelen.

Aanbevolen: