Uw Autonavigator Instellen

Inhoudsopgave:

Uw Autonavigator Instellen
Uw Autonavigator Instellen

Video: Uw Autonavigator Instellen

Video: Uw Autonavigator Instellen
Video: Welcab с автоаукционов Японии 2024, Maart
Anonim

De autonavigator is soms de enige en onvervangbare assistent van de autoliefhebber. Tegenwoordig is er een enorm aantal verschillende modellen van dit apparaat, die van elkaar verschillen in prijs en technische mogelijkheden. De configuratiekenmerken van het apparaat zijn afhankelijk van het merk en model. Met bepaalde vaardigheden kun je echter elke navigator aan.

Uw autonavigator instellen
Uw autonavigator instellen

instructies:

Stap 1

Stel de gebruikersinstellingen correct in om het gebruik van het apparaat zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Ga naar het gedeelte "Menu" en selecteer het tabblad "Instellingen". Stel eerst de kaartinstellingen in. Ga dan naar de sectie "Kaarten" en selecteer "Bovenaan de kaart". Besteed speciale aandacht aan het item "Roteren met beweging". Dit is een zeer belangrijke instelling. Na de installatie zal de kaartafbeelding draaien volgens de beweging van uw auto, dat wil zeggen, de afbeelding op het display van de navigator herhaalt het beeld vanuit het autoraam.

Stap 2

Ga daarna naar het gedeelte "Navigatie". Je ziet verschillende soorten vervoer. Selecteer "Auto" uit de aangeboden opties (voetganger, auto / motor, vrachtwagen, enz.). Ga dan naar het item "Attractie". Trekken is een eigenschap van de navigator om uw auto te laten zien (zijn locatie bepalen) op de dichtstbijzijnde weg. U kunt de automatische modus kiezen of parameters instellen. De meest optimale afstand wordt geacht niet meer dan 50 meter te zijn.

Stap 3

Stel nu uw route in. Ga naar het bijbehorende menu. Hier moet u een van de voorgestelde routes kiezen. Het kan een snelle route zijn, een korte, enz. Veel autoliefhebbers geven de voorkeur aan de snelle route. Zo leidt de navigator u langs de wegen en kiest op tijd de snelste route. Er wordt een korte route uitgestippeld als u de afstand moet inkorten.

Stap 4

Nadat u de routes heeft bepaald, gaat u verder met de volgende stap. Ga naar de sectie "Wat te vermijden bij het plannen van een route." U ziet een lijst die er als volgt uitziet: U-bochten, tolwegen, onverharde wegen. Bepaal wat het beste is om te vieren. Houd er rekening mee dat een snelle route betekent dat u de beste weg kiest. Hij biedt alleen een weg met onverharde ondergrond aan als er geen andere opties meer zijn.

Aanbevolen: