Een Samsung GT-s3650-telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Samsung GT-s3650-telefoon Instellen
Een Samsung GT-s3650-telefoon Instellen

Video: Een Samsung GT-s3650-telefoon Instellen

Video: Een Samsung GT-s3650-telefoon Instellen
Video: Samsung GT S3650 полный сброс | Samsung GT S3650 hard reset 2024, April
Anonim

De Samsung GT-s3650 mobiele telefoon heeft een verscheidenheid aan functies waarmee u het entertainment kunt kiezen dat u leuk vindt. Om uw telefoon af te stemmen en te optimaliseren, moet u een aantal eenvoudige stappen uitvoeren.

Een Samsung GT-s3650-telefoon instellen
Een Samsung GT-s3650-telefoon instellen

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste zwakke punt van Samsung-telefoons is een zwakke luidspreker. Natuurlijk zit de luidspreker bij multimediatelefoons op een hoger niveau dan bij modemodellen, maar een beetje versterking kan geen kwaad. Om de melodieën en muziek aan te passen, kunt u in principe een speciaal programma gebruiken voor het versterken van het geluid Mp3Gain of gespecialiseerde editors zoals Adobe Audition en Sony Sound Forge. Wanneer u Mp3Gain gebruikt, is het de moeite waard om de tijdens het bewerken verkregen bestanden als kopieën op te slaan, omdat u na het toepassen van de wijzigingen het volume van de bestanden niet kunt wijzigen in de vorige.

Stap 2

Wanneer u de muziekeditor gebruikt, heeft u niet alleen de mogelijkheid om het volume van de muziek te wijzigen, maar ook om de toonsoort van elk nummer te bewerken. Het feit is dat de luidspreker van een mobiele telefoon in de eerste plaats is aangepast voor het weergeven van hoge en middenfrequenties, en een standaardverhoging van een melodie kan het geluid op de telefoon nadelig beïnvloeden. Gebruik het grafische equalizer-effect om de hoge en middenfrequenties te versterken en de lage frequenties te verminderen. Daarna is het wenselijk om effecten zoals "Normaliseren" en "Verhogen van het volume" te gebruiken. Zorg ervoor dat u naar de melodie op uw telefoon luistert om absoluut zeker te zijn van het geluid dat u wilt.

Stap 3

Optimaliseer uw internettoegang. De ingebouwde browser kan het laden van de meeste pagina's aan, maar er is een browser die de verkeerskosten met zestig tot tachtig procent kan verminderen. Dit is Opera mini-browser. Wanneer u het gebruikt, gaat de informatie die u nodig hebt eerst door de opera.com-server, waar het wordt verwerkt en gecomprimeerd, en pas daarna naar uw computer wordt verzonden. U kunt de kosten van uw internetgebruik minimaliseren door het downloaden van items zoals afbeeldingen uit te schakelen.

Stap 4

De beste manier om uw telefoon te personaliseren, is door verbinding te maken met een datakabel. In de regel vindt u zowel de draad als de stuurprogrammaschijf in de pakketbundel voor de telefoon, anders moet u de stuurprogramma's downloaden en de datakabel apart kopen. Installeer de software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer.

Aanbevolen: