Hoe Een Foto Per Mobiel Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Per Mobiel Te Verzenden
Hoe Een Foto Per Mobiel Te Verzenden

Video: Hoe Een Foto Per Mobiel Te Verzenden

Video: Hoe Een Foto Per Mobiel Te Verzenden
Video: Selfie Stick/ How to Use/Selfie stick settings/ANDROID/ iphone/selfie stick Review/ Bluetooth Remote 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons stellen hun eigenaren niet alleen in staat om te bellen en korte sms-berichten uit te wisselen, maar ook om online te gaan, foto's en video's te maken en afbeeldingen uit te wisselen met andere gebruikers.

Hoe een foto per mobiel te verzenden
Hoe een foto per mobiel te verzenden

Noodzakelijk

  • - telefoon met ingebouwde Bluetooth- of MMS-verzendfunctie;
  • - foto om te verzenden.

instructies:

Stap 1

U kunt op twee manieren foto's van uw telefoon naar uw telefoon verzenden: met een Bluetooth-apparaat of MMS. Om de eerste optie te gebruiken, is het noodzakelijk dat de gebruiker van de tweede telefoon met wie u de afbeelding gaat delen, niet ver van u verwijderd is, ongeveer een paar meter verwijderd. Dan zullen de ontvangst en dataoverdrachtssnelheid veel beter zijn. Dan moet je Bluetooth op beide apparaten aansluiten. Deze functie bevindt zich in de regel, afhankelijk van het telefoonmodel, in de secties "Instellingen", "Multimedia" of "Bluetooth". Daarna moeten beide eigenaren van de telefoon het apparaat inschakelen door op de bijbehorende knop te drukken en vervolgens een vinkje voor het item "Zichtbaarheid" plaatsen.

Stap 2

Selecteer in het gedeelte 'Mijn apparaten' de naam van de telefoon die u nodig hebt. Als je nog niet eerder bestanden hebt uitgewisseld met dit telefoonmodel, selecteer je "Apparaat toevoegen" en wacht je totdat je mobiel het apparaat ernaast vindt. Houd er rekening mee dat de telefoon ook andere mobiele telefoons kan detecteren die zich binnen het bereik van uw mobiele telefoon bevinden. Voeg het toe aan de lijst met uw apparaten, dan kunt u beginnen met het overzetten van gegevens van uw telefoon naar een andere.

Stap 3

Ga hiervoor naar het gedeelte "Mijn bestanden", open de map met foto's, selecteer de gewenste afbeelding en klik op de knop "Optie". Selecteer vervolgens in het vervolgkeuzemenu "Verzenden via Bluetooth", selecteer vervolgens het apparaat waarnaar u de afbeelding wilt verzenden en wacht tot het verzendproces is voltooid. In sommige gevallen moet u mogelijk een wachtwoord invoeren om het uploaden van bestanden toe te staan. Meestal worden de cijfers 0, 1, 1234 of een andere combinatie gebruikt als wachtwoord. Om ze te weten te komen, bestudeert u eerst zorgvuldig de gebruiksaanwijzing van de telefoon. Het voordeel van deze methode is dat bestanden gratis via Bluetooth worden overgezet. Op dezelfde manier kunt u een afbeelding verzenden via de infraroodpoort (infraroodpoort), indien beschikbaar op de telefoons.

Stap 4

Maar u moet betalen voor de overdracht van foto's via MMS in overeenstemming met de tarieven van uw tarief en operator. Het voordeel van deze methode is dat u de afbeelding naar elke afstand kunt verzenden. Dat wil zeggen, in dit geval kan de tweede telefoon overal worden geplaatst, zijn aanwezigheid bij u in de buurt is niet vereist. Om deze optie te gebruiken, selecteert u een foto in het gedeelte "Mijn bestanden", klikt u op "Opties", selecteert u "Verzenden" en markeert u de "MMS"-methode. Daarna moet u de gebruiker invoeren naar wie u het bestand gaat verzenden, terwijl u desgewenst het telefoonboek kunt gebruiken, een onderwerp en tekst kunt toevoegen en op "Verzenden" kunt klikken. Nadat het bericht is verzonden, ontvangt u een afleveringsrapport.

Stap 5

Foto's kunnen via een mobiele telefoon worden overgebracht naar een computer en andere elektronische apparaten. Om bijvoorbeeld een afbeelding naar een computer te sturen, volstaat het om een mobiele telefoon en een computer met elkaar te verbinden via een USB-kabel en te wachten tot de computer de telefoon detecteert. Open daarna de map met de foto, kopieer deze en plak deze in een map op uw computer of op het bureaublad.

Stap 6

U kunt ook de infraroodpoort gebruiken, indien beschikbaar. Toegegeven, dit apparaat wordt door de jaren heen steeds minder gebruikt en is niet langer beschikbaar op moderne telefoons.

Aanbevolen: