Hoe Sms Naar Mobiel Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Naar Mobiel Te Verzenden
Hoe Sms Naar Mobiel Te Verzenden

Video: Hoe Sms Naar Mobiel Te Verzenden

Video: Hoe Sms Naar Mobiel Te Verzenden
Video: Smartphoneles Android: Bellen en smsen (les 6) 2024, Mei
Anonim

Abonnees van mobiele operators hebben de mogelijkheid om met elkaar te communiceren via korte berichten. Deze optie bestaat al zo'n 20 jaar - in 1992 stuurde een ingenieur van het Britse bedrijf Vodafon zijn collega's voor het eerst een kerstboodschap. Nu is deze optie enorm populair geworden.

Hoe sms naar mobiel te verzenden
Hoe sms naar mobiel te verzenden

instructies:

Stap 1

Om een sms-bericht te verzenden, moet u het tiencijferige nummer van de geadresseerde weten. Ga dan naar het menu van je telefoon.

Stap 2

Zoek de parameter "Berichten", klik erop. Er wordt een lijst voor u geopend die bestaat uit items zoals "Inbox", "Nieuw bericht", "Outbox" en andere. Klik op het tabblad "Nieuw bericht". Geef in het veld "Geadresseerde" of "Aan" het nummer van de ontvanger op, u kunt het ook uit contacten selecteren, hiervoor opent u het tabblad "Contacten" en zoekt u de gewenste abonnee.

Stap 3

Ga dan naar typen. U kunt het zowel in Latijnse letters als in Cyrillisch typen. U kunt ook het voorspellende tekstsysteem gebruiken, dat wil zeggen, u hoeft slechts één keer op de toets met de gewenste letter te drukken en het systeem biedt u de resulterende woordvarianten.

Stap 4

Nadat de tekst is getypt, klikt u op "Verzenden" of "Ok". Als de optie "Afleveringsrapport" op uw telefoon is ingeschakeld, wordt deze bij u afgeleverd op het moment dat de geadresseerde uw bericht ontvangt.

Stap 5

Als je geen telefoon bij de hand hebt, of je persoonlijke account is leeg, dan kun je een sms-bericht sturen via internet. Ga hiervoor naar de officiële website van de operator waarvan de abonnee de geadresseerde is. Bijvoorbeeld "Megafon".

Stap 6

Zoek op de startpagina de optie "Sms verzenden". Er wordt een venster voor u geopend waarin u de eerste 4 cijfers uit de lijst moet selecteren en de overige zes zelf moet kiezen. Voer vervolgens de tekst van het bericht in, deze mag niet langer zijn dan 150 tekens, typ aan het einde de beveiligingscode - twee woorden uit de afbeelding, dit wordt gedaan om te beschermen tegen spam. Klik op de optie Verzenden. Uw bericht wordt zo snel mogelijk bij de geadresseerde afgeleverd.

Aanbevolen: