Hoe Een Foto Per Sms Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Per Sms Te Verzenden
Hoe Een Foto Per Sms Te Verzenden

Video: Hoe Een Foto Per Sms Te Verzenden

Video: Hoe Een Foto Per Sms Te Verzenden
Video: Easy How To Send Picture Text on Android - How To Send Picture Text Message Instructions, Guide 2024, Mei
Anonim

Foto's kunnen niet alleen in MMS of e-mail worden verzonden, maar ook via gewone sms-berichten. Ze komen zelfs als de telefoon van de ontvanger in zwart-wit is.

Hoe een foto per sms te verzenden
Hoe een foto per sms te verzenden

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - jouw telefoon nummer.

instructies:

Stap 1

Upload een afbeelding van uw telefoon naar een speciale dienst voor het delen van mobiele bestanden, waarnaar vaak koppelingen worden ingevoegd in het cameramenu of de galerij van de telefoon. Links zijn ook beschikbaar vanuit het browsermenu, of u kunt zelf een site voor de bestandslocatie selecteren. Nadat u de afbeelding naar de server heeft geüpload, kopieert u de link ernaar naar het klembord van uw telefoon.

Stap 2

Maak een nieuw SMS-bericht aan. Plak daarin het adres van de afbeelding die u naar de bestandswisselaar hebt geüpload. Houd er rekening mee dat de ontvanger in dit geval toegang moet hebben tot mobiel internet en dat de link in zijn telefoonmodel moet worden gemarkeerd voor de overgang.

Stap 3

Het is natuurlijk het beste om in dergelijke gevallen MMS-berichten te gebruiken, maar ze ondersteunen niet allemaal het downloaden van een bepaalde grootte van bestandsafbeeldingen, hun profiel is niet altijd geconfigureerd in het telefoonmenu en de overdracht is niet altijd snel. Dit zijn de belangrijkste voordelen van deze methode om foto's via sms te verzenden.

Stap 4

Als de ontvanger geen toegang heeft tot internet, stuur hem dan de link in het bericht en vraag hem om deze op zijn thuiscomputer te openen door de tekst te herschrijven in de adresbalk van zijn webbrowser. Houd er rekening mee dat de gemakkelijkste manier hier natuurlijk is om e-mail te gebruiken.

Stap 5

Gebruik de oude methode om foto's via sms te verzenden, die eind jaren '90 en begin jaren '20 werd gebruikt door de eigenaar van monochrome telefoons. Teken een afbeelding met behulp van symbolen die beschikbaar zijn voor invoeging in een gewoon bericht. Met de komst van MMS en internet in telefoons is dit soort foto's verzenden moreel achterhaald, maar het bestaat nog steeds, dus het zou niet overbodig zijn om het te gebruiken. Houd er rekening mee dat niet alle telefoons dezelfde schermresolutie hebben, houd rekening met deze parameter bij het invoeren en gebruik een regeleinde aan de randen.

Aanbevolen: