Mail Instellen Op HTC

Inhoudsopgave:

Mail Instellen Op HTC
Mail Instellen Op HTC

Video: Mail Instellen Op HTC

Video: Mail Instellen Op HTC
Video: Tips & Tricks - HTC smartphone: E-mail instellen (Android 6) 2024, Mei
Anonim

HTC-telefoons worden geleverd met twee soorten besturingssystemen: Android en Windows Phone. Afhankelijk van de softwareversie die u gebruikt, vindt het instellen van e-mail op uw telefoon plaats met behulp van verschillende menu-items en functies.

Mail instellen op HTC
Mail instellen op HTC

instructies:

Stap 1

U kunt standaard systeemtools gebruiken om e-mail in te stellen op een HTC-telefoon met Android. Om een e-mailbox in te stellen, gaat u naar de sectie "Mail" of E-mail van het hoofdmenu van het apparaat.

Stap 2

Op het scherm dat verschijnt, ziet u een verzoek om uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Als de telefoondatabase automatische instellingen bevat om verbinding te maken met een e-mailbox, wordt u automatisch verbonden met uw server. Automatische configuratie wordt ondersteund voor grote mailservers zoals Gmail, Yandex, Yahoo, Mail.ru.

Stap 3

Als u een andere mailserver gebruikt, klikt u op "Handmatig". Voer de parameters voor inkomende en uitgaande post in. Meestal is het adres van de server voor inkomende e-mail pop.server.ru, waarbij server.ru het adres van uw e-mailbron is. De uitgaande server wordt op dezelfde manier gevormd via smtp.server.ru. Sommige services gebruiken het mail.server.ru-adres als standaard voor inkomende of uitgaande e-mail.

Stap 4

Als uw telefoon Windows Phone gebruikt, zal het instellen van uw e-mail iets anders zijn. Ga naar het apparaatmenu door op het scherm naar links te vegen. Selecteer onder de voorgestelde items "Instellingen" - "Mail + accounts".

Stap 5

Klik op "Account toevoegen" en geef het type mailbox op dat u wilt instellen. Voer vervolgens uw e-mailadres en accountwachtwoord in. Als u de server voor inkomende of uitgaande e-mail handmatig wilt specificeren, klikt u op de knop "Geavanceerd" op het apparaatscherm en voert u de vereiste parameters in.

Stap 6

Op zowel Android als Windows Phone kunt u alternatieve e-mailclients installeren om uw e-mailrecords te beheren. Om een e-maildownloadprogramma te zoeken, gaat u naar de "Play Store" op Android of naar de "Market" Windows. Gebruik de zoekopdracht "e-mailclient" in het menu van het actieve programma om het vereiste hulpprogramma te vinden. Installeer en configureer het volgens de instructies op het scherm.

Aanbevolen: