Mail Instellen Op Sony Ericsson

Inhoudsopgave:

Mail Instellen Op Sony Ericsson
Mail Instellen Op Sony Ericsson

Video: Mail Instellen Op Sony Ericsson

Video: Mail Instellen Op Sony Ericsson
Video: Sony Ericsson Xperia Play - Sådan sætter du din e-mail op. 2024, Mei
Anonim

Door e-mailclients op uw mobiele telefoon te gebruiken, kunt u uw correspondentie openen terwijl u niet thuis of op kantoor bent. De clientconfiguratie is afhankelijk van de parameters van de telefoon zelf en ook van de gebruikte e-mailserver.

Hoe e-mail in te stellen voor
Hoe e-mail in te stellen voor

instructies:

Stap 1

Stel een e-mailclient in op uw Sony Ericsson-telefoon, bijvoorbeeld k750, voor de mail.ru-mailserver. U kunt de e-mailinstellingen van andere servers verduidelijken in de helpservice in uw e-mailbox. Houd er rekening mee dat voordat u e-mail op uw telefoon instelt, u een internetverbinding moet hebben ingesteld.

Stap 2

Ga naar het telefoonmenu en selecteer vervolgens "Berichten". Klik op "Instellingen", ga naar "Accountinstellingen". Selecteer de optie "Nieuw account". Voer een naam in voor het account dat u aanmaakt; het is beter om de naam zo in te stellen dat het duidelijk is aan welke server deze is gekoppeld. Dit is vooral het geval als u meerdere mailboxen heeft.

Stap 3

Selecteer in het veld "Verbinding" de naam van uw geconfigureerde internetverbinding. Let op: dit is een Gprs, geen Wap-verbinding. In het laatste geval ben je veel meer geld kwijt aan het werken met e-mail op je telefoon.

Stap 4

Selecteer het POP3-protocol. Voer het adres van de inkomende mailserver in, bijvoorbeeld pop.mail.ru. Stel de poort van inkomende berichten in op 110. Selecteer in de optie "Encryptie" de optie "Geen encryptie". Voer in het veld "Mailbox" uw e-mail login in (alles wat voor het @-teken staat).

Stap 5

Voer het adres van de uitgaande mailserver in, bijvoorbeeld smtp.mail.ru. Vul in het veld "Uitgaande poort" 25 in en vul vervolgens het veld "E-mailadres" in met uw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld [email protected]. Selecteer vervolgens een waarde in het veld "Laden"; om bijvoorbeeld bandbreedte te besparen, selecteert u Alleen kopteksten.

Stap 6

De velden "Van" (weergavenaam van de auteur van het bericht) en "Handtekening" (weergave-informatie aan het einde van uw brief) vullen naar wens in. Selecteer vervolgens de waarde "Uitgeschakeld" in het veld "Kopieën uitgaand" en "Controleer periode". Sla het aangemaakte account op.

Aanbevolen: