E-mail Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

E-mail Instellen Op Je Telefoon
E-mail Instellen Op Je Telefoon

Video: E-mail Instellen Op Je Telefoon

Video: E-mail Instellen Op Je Telefoon
Video: E-mail instellen op een Android smartphone I E-mail instructievideo 2024, April
Anonim

In de moderne wereld is het werken met e-mail, inclusief e-mail op een mobiele telefoon, een alledaags kenmerk van het leven van de meeste mensen. Het enige en zeer belangrijke probleem bij het werken met elektronica in een cel is het gebrek aan zend-/ontvangstvermogen en de snelheid van hun download. Allereerst is dit probleem te wijten aan het feit dat e-mail oorspronkelijk is gemaakt om op een pc te werken en daarom is ontworpen voor andere volumes en capaciteiten. Tegenwoordig kunnen echter zelfs deze problemen worden opgelost, het is voldoende om het werk van mobiele e-mail correct te configureren.

E-mail instellen op je telefoon
E-mail instellen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Eerst moet u zorgen voor de verbinding met de mailserver en het werk van het datatransmissiekanaal. Er zijn twee soorten datatransmissiekanalen: GPRS - een hogesnelheidskanaal met verkeersbetaling voor de hoeveelheid ontvangen informatie; GSM is een kanaal met gemiddelde snelheid dat altijd kan werken, maar met een verbonden gegevensoverdrachtservice.

Stap 2

U moet ook de e-mailfunctie op uw telefoon instellen. U moet naar het telefoonmenu gaan, daar het berichtenmenu en het instellingenitem vinden. Er zijn twee servers geregistreerd in de e-mailinstellingen: inkomende POP en uitgaande SMTP-mail. Vervolgens moet u uw naam voor uw mailbox en uw e-mailwachtwoord invoeren.

Stap 3

Werkzaamheden in e-mail zullen worden uitgevoerd rekening houdend met de geselecteerde telecomoperator en het protocol voor gegevensoverdracht. De snelheid van gegevensoverdracht en -ontvangst is afhankelijk van dezelfde parameters.

Aanbevolen: