Mail Instellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Mail Instellen Op Samsung
Mail Instellen Op Samsung

Video: Mail Instellen Op Samsung

Video: Mail Instellen Op Samsung
Video: E-mail instellen op een Android smartphone I E-mail instructievideo 2024, April
Anonim

De moderne mobiele telefoon is allang niet meer alleen een communicatiemiddel. Nu luisteren we er muziek op, installeren programma's, verzenden en ontvangen e-mail, wisselen bestanden uit, en dit is geen volledige lijst van functies.

Mail instellen op Samsung
Mail instellen op Samsung

instructies:

Stap 1

Schakel de telefoon in, ga naar het menu Berichten, vervolgens Instellingen, selecteer E-mailberichten en vervolgens Accounts, E-mail. Voer de naam van de mailbox in. Selecteer vervolgens het type - POP3. Voer vervolgens uw e-mailadres in (mailboxnaam zonder het "@"-symbool). Voer vervolgens het wachtwoord in voor toegang tot de box. Sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Selecteer uit de geconfigureerde internetverbindingsprofielen de gewenste. Om e-mail op uw telefoon te kunnen instellen, moet u correct zijn geconfigureerd en verbonden met de gegevensoverdrachtservice van uw mobiele provider. Voer in het volgende venster het adres van de inkomende e-mailserver in, meestal ziet het eruit als pop.yandex.ru (het hangt af van de e-mailserver, je kunt het zien in de box-instellingen op de computer). Poort", voer de waarde 110 in. Het selectievakje in de "Beveiliging »Moet niet worden geïnstalleerd. Voer vervolgens het adres van de uitgaande e-mailserver in, het ziet er meestal uit als smtp.yandex.ru, vink het vakje niet aan in de optie "Beveiliging". Sla de instellingen op.

Stap 3

Ga naar het menu "Berichten", selecteer vervolgens het item "Instellingen", ga naar het item "E-mailberichten" en selecteer vervolgens "E-mailprofielen", selecteer de simkaart. Voer de naam in die aan deze operator is gekoppeld en voer vervolgens de toegangsnaam van de operator in, vul de velden "Inloggen" en "Wachtwoord" niet in.

Stap 4

Voer vervolgens de dns-serverinstellingen in die door uw provider zijn verstrekt. Informeer bij uw gsm-operator naar de parameters van de uitgaande berichtenserver om brieven te kunnen versturen via het mailprogramma. U vindt deze informatie op de website van de exploitant.

Stap 5

Start de applicatie "E-mail", selecteer "Opties", vervolgens "Accountbeheer", selecteer vervolgens "Nieuw" en klik op "OK". Selecteer een e-mailclient, voer uw naam en adres in. Voer vervolgens de naam van de server voor inkomende e-mail in, wachtwoord, op dezelfde manier voor de server voor uitgaande e-mail. Antwoord dan met "Nee" op de vraag om aanvullende instellingen te gebruiken. Voer een accountnaam in om uw e-mailinstellingen op uw telefoon op te slaan. Klik op Opslaan.

Aanbevolen: