E-mail Instellen Op Je Telefoon Your

Inhoudsopgave:

E-mail Instellen Op Je Telefoon Your
E-mail Instellen Op Je Telefoon Your

Video: E-mail Instellen Op Je Telefoon Your

Video: E-mail Instellen Op Je Telefoon Your
Video: E-mail instellen telefoon (Android) | Slimme tips | Mobiel.nl 2024, April
Anonim

Je wacht op een belangrijke brief, maar er is geen computer bij de hand. Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar het dichtstbijzijnde internetcafé, maar er is een handiger oplossing. U kunt niet alleen via internet brieven versturen en ontvangen, maar ook met een mobiele telefoon met Java-ondersteuning. Nu hebben bijna alle moderne mobiele telefoons het. Maar eerst moet je het configureren.

E-mail instellen op je telefoon your
E-mail instellen op je telefoon your

instructies:

Stap 1

Allereerst hebt u de inkomende en uitgaande mailservers van uw e-mailservice nodig. Als het Yandex is, dan pop (server voor inkomende e-mail) - pop.yandex.ru; smtp (server voor uitgaande e-mail) - smtp.yandex.ru; login (naam) - tekens voor @; wachtwoord (wachtwoord) - wachtwoord van e-mail. Als het Mail is, dan pop (server voor inkomende e-mail) - pop.mail.ru; smtp (server voor uitgaande e-mail) - smtp.mail.ru; login (naam) - tekens voor @; wachtwoord (wachtwoord) - wachtwoord van e-mail. Als het Gmail is, dan is pop (server voor inkomende e-mail) pop.gmail.com; smtp (server voor uitgaande e-mail) - smtp.gmail.com; login (naam) - tekens voor @; wachtwoord (wachtwoord) - wachtwoord van e-mail; poorten (beveiliging) - aan (993/995). Als het Rambler is, dan pop (server voor inkomende e-mail) - pop.rambler.ru; smtp (server voor uitgaande e-mail) - smtp.rambler.ru; login (naam) - tekens voor @; wachtwoord (wachtwoord) - wachtwoord van e-mail.

Stap 2

Op verschillende telefoonmodellen kunnen er nuances zijn in de e-mailinstellingen, maar in principe is alles hetzelfde. Meestal bevindt het e-mailgedeelte zich met het menu-item "Berichten". Ga naar "Berichten", vervolgens naar "Instellingen", vervolgens naar "E-mail" en vervolgens naar "Mailboxen". Maak een nieuwe brievenbus.

Stap 3

Kies het juiste toegangspunt. Het hangt af van uw mobiele provider.

Stap 4

Selecteer POP3 in het "Postbustype". Voer daarna de inkomende en uitgaande servers in, die hierboven worden vermeld. Als u e-mail op Gmail heeft, moet u ook de poorten specificeren. Daarna kunt u uw e-mail testen op uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: