Luidsprekers Verlichten

Inhoudsopgave:

Luidsprekers Verlichten
Luidsprekers Verlichten

Video: Luidsprekers Verlichten

Video: Luidsprekers Verlichten
Video: Focal - On Wall 301 & 302 'slanke luidsprekers' 2024, Mei
Anonim

Soms is er een verlangen om iets in het interieur van de kamer te veranderen. Commoners beginnen meestal met meubels en decoratieve elementen, en alleen creatievelingen kijken op hun eigen computer. Je kunt alles doen wat je wilt, bijvoorbeeld de speakers uitlichten.

Luidsprekers verlichten
Luidsprekers verlichten

Noodzakelijk

balpen (bij voorkeur transparant), twee LED's, weerstanden (waarvan de weerstand afhankelijk is van het type LED's), een soldeerbout, elektrische tape, draden van 2 meter lang, schuurpapier (nul)

instructies:

Stap 1

Verwijder de grillafdekking of de grill van beide luidsprekers. Open de hoofdluidspreker waar het bord zich bevindt en maak (maar niet in het bord) een gat om de LED te bevestigen.

Stap 2

Maak een gat waar je de achtergrondverlichting wilt maken. Als je een luidsprekerachtergrondverlichting wilt maken, moet je er een gat onder maken. Neem de transparante basis van de pen, knip er een stuk van 2-3 cm lang uit en maak een gaatje zodat de LED erin komt.

Stap 3

Schuur de basis tot een matte afwerking. Dit is nodig zodat het licht van de diode geen pijn doet aan uw ogen. U zou nu een lampbevestiging moeten hebben.

Stap 4

Sluit de LED-draden aan op de weerstand, isoleer de uiteinden van de weerstand met isolatietape zodat er geen kortsluiting ontstaat. Om de diode van stroom te voorzien, moet u de "plus" aansluiten op de aansluiting waar de luidsprekeradapter is aangesloten, en de "min" op het open contact boven de volumeregelaar.

Stap 5

Als je "plus" en "min 2" uit slechts één stopcontact van de adapter haalt, gaat je led gewoon niet uit met de volumeknop op de speaker, omdat er constant stroom in het adapterbusje staat.

Stap 6

Nadat je alles hebt aangesloten, controleer je de functionaliteit. Bevestig vervolgens de eerste armatuur met elektrische tape en maak een tweede kolom. De voeding van de lamp komt van het bord van de hoofdkolom.

Stap 7

Maak draadgaten aan de achterkant van beide luidsprekers. Leid een draad tussen de luidsprekers en sluit deze aan op de pinnen waar de draden van de eerste lamp zijn aangesloten. Zet een weerstand op het tweede licht.

Stap 8

Controleer de prestaties van uw luidsprekers. Als alles in orde is, verzamel dan de luidsprekers. Zorg ervoor dat u sproeiers op de diodes plaatst.

Aanbevolen: