Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De Computer Aansluiten
Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De Computer Aansluiten

Video: Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De Computer Aansluiten

Video: Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De Computer Aansluiten
Video: Connect bookshelf speakers to computer - Step by step 2024, Maart
Anonim

Veel mensen gebruiken een computer als muziekcentrum: hiermee kun je naar muziek van schijven luisteren, het downloaden van gratis internetbronnen of gewoon naar internetradio luisteren. In dit geval kunt u een hoofdtelefoon, speciale externe computerluidsprekers of ingebouwde (in sommige laptopmodellen) gebruiken. Een dergelijke interface stelt enthousiaste muziekliefhebbers echter niet tevreden: het perfecte geluid wordt alleen verkregen bij gebruik van professionele muziekapparatuur. Daarom verbinden veel gebruikers luidsprekers van het muziekcentrum met hun computer.

Luidsprekers van het muziekcentrum op de computer aansluiten
Luidsprekers van het muziekcentrum op de computer aansluiten

Het is nodig

een tulpsnoer dat de stereo verbindt met luidsprekers en een computer ("tulp" is een veel voorkomende naam voor deze interface, alle verkopers van audioapparatuur, computeraccessoires en radioartikelen zijn ermee bekend)

instructies:

Stap 1

Het tulpensnoer is te koop in gespecialiseerde winkels: in de verkooppunten van computers, huishoudelijke apparaten, elektrische en radio-instrumenten, in sommige muziekwinkels. Wanneer u het koopt, moet u het merk van uw muziekcentrum weten, aangezien de snoeraansluitingen specifiek zijn geselecteerd voor de afmetingen van de muziekapparatuur.

Stap 2

Het is belangrijk op te merken dat meestal niet de luidsprekers zelf op de computer zijn aangesloten, maar het muziekcentrum waarop de luidsprekers zijn aangesloten. In dit geval wordt het ene uiteinde van het tulpenkoord in de ingang van het muziekcentrum gestoken (het is uniek voor elke fabrikant, de locatie is afhankelijk van het specifieke model van het muziekcentrum).

Stap 3

De tweede stekker van het tulpsnoer heeft een standaarduitgang: hetzelfde als elke koptelefoon, computerluidsprekers, enz. Het moet op een speciale plaats op de computer worden geplaatst die is ontworpen voor de hoofdtelefooningang. Wanneer u dit snoer gebruikt, worden de luidsprekers die in uw computer zijn ingebouwd automatisch uitgeschakeld.

Stap 4

Nadat het muziekcentrum op de computer is aangesloten, selecteert u een speciale functie in het recordermenu waarmee u geluid van externe apparaten kunt afspelen. In de regel is dit dezelfde knop waarmee het geluid van de tv wordt aangezet. Nu kun je naar muziek luisteren!

Aanbevolen: