Het Volume Aanpassen

Inhoudsopgave:

Het Volume Aanpassen
Het Volume Aanpassen

Video: Het Volume Aanpassen

Video: Het Volume Aanpassen
Video: Het volume aanpassen microfoon [Windows 10] 2024, Mei
Anonim

Voor de meeste mensen is de computer inmiddels een onmisbaar apparaat. Het wordt niet alleen op het werk gebruikt, maar ook voor de vrije tijd: om naar muziek te luisteren, een film te kijken of een spannend spel te spelen. Daarom kan elke storing van de computer een depressieve stemming veroorzaken. Zeker als het geluidsvolume slecht is afgesteld.

Het volume aanpassen
Het volume aanpassen

Noodzakelijk

geluidsstuurprogramma

instructies:

Stap 1

Installeer het besturingssysteem op uw computer. Voer het speciale stuurprogramma uit dat te vinden is op de schijf die bij uw moederbord of geluidskaart is geleverd als deze niet is ingebouwd. Als deze schijf kwijt is, ga dan naar internet en zoek de website van de fabrikant van je moederbord.

Stap 2

Zoek het op en download de benodigde hulpprogramma's. De meeste fabrikanten bieden deze functie gratis aan. Installeer het stuurprogramma. Klik met de rechtermuisknop op het computerpictogram op het bureaublad.

Stap 3

Selecteer het menu Systeemeigenschappen, ga naar het gedeelte Taakbeheer en controleer op gele vraagtekens. Als ze ontbreken, is het computergeluidssysteem klaar voor gebruik. Zo niet, los dan alle problemen op. In sommige gevallen moet u dus mogelijk het besturingssysteem bijwerken.

Stap 4

Zoek het pictogram Geluiden en audioapparaten in het Configuratiescherm. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Open Volume Mixer" of "Geluiden". In het eerste geval kunt u het volume van systeemberichten en -geluiden aanpassen. U kunt ook het geluid voor elke luidspreker, microfoon of telefoon aanpassen.

Stap 5

Bepaal de aard van het probleem als het geluid niet meer werkt of het volume afneemt. Open eerst de volume-instellingen en controleer de positie van de schuifregelaar, de overeenstemming van de geïnstalleerde audio-afspeelapparaten. Let ook op of er een vinkje staat naast het opschrift "Mute", hiervoor moet je naar het gedeelte "Geavanceerd".

Stap 6

Controleer het vermogen van de luidsprekers, de geluidsinstellingen erop, de aansluiting van de draden. Zoek naar zichtbare schade. Controleer de juistheid van de geïnstalleerde stuurprogramma's in "Taakbeheer". Als al het andere faalt, probeer dan een andere akoestiek aan te sluiten, misschien zit het probleem daarin.

Aanbevolen: