Een Microfoon Aansluiten

Een Microfoon Aansluiten
Een Microfoon Aansluiten

Video: Een Microfoon Aansluiten

Video: Een Microfoon Aansluiten
Video: Microfoon op PC computer, Macbook of Laptop aansluiten 2024, Mei
Anonim

Het aansluiten van een microfoon is een vrij eenvoudige procedure, maar laten we hem toch op de planken zetten.

Een microfoon aansluiten
Een microfoon aansluiten

En dus, laten we eerst beslissen waar we de microfoon en luidsprekers zullen aansluiten. Er zijn verschillende opties voor geluidskaartuitgangen op het moederbord. Elk heeft zijn eigen kleur voor de eenvoud, groen - voor het aansluiten van een koptelefoon, roze - om een microfoon aan te sluiten. Als er 3 uitgangen zijn en je hebt een 5 + 1-kanaals geluidskaart geïnstalleerd, moet je in het stuurprogramma voor de geluidskaartbesturing de instelling instellen op 2 kanalen, niet op 5 + 1 of 4, anders wordt je microfoon een luidspreker.

Verder vinden we in de rechterbenedenhoek op de taakbalk het luidsprekerpictogram, als het verborgen is, klikt u op de uitvouwbare pijl. Houd er rekening mee dat in verschillende versies van besturingssystemen het pictogram er anders uitziet, raak hier niet door in de war, beweeg de cursor eroverheen, in elk systeem zal het opschrift "VOLUME" verschijnen. We klikken twee keer op het pictogram en we zien hoe de mixer tevoorschijn komt, waar je het systeemvolume, microfoonvolume en andere noodzakelijke instellingen kunt aanpassen. We vinden het PARAMETERS-venster, klik in het pop-upmenu op EIGENSCHAPPEN, en in het apparaatselectievenster dat verschijnt, onder de MICROFOON-bediening, plaats een vinkje in het vakje, dit activeert de microfoonaansluiting en klik vervolgens op OK.

Als je een 8-kanaals geluidskaart hebt, bijvoorbeeld Realtek HD, dan zie je de naam MICROFOON niet, maar de naam van de ingang "Rear Pink In", zet een vinkje in dit vakje. Klik nu op de SETUP-knop die ernaast verschijnt, versterk de microfoon door een vinkje voor de corresponderende parameter te plaatsen, en als je uitgangen voor een microfoon en koptelefoon aan de voorkant van de computer hebt, vink dan het vakje aan naast de RESERVE MICROFOON. In sommige gevallen zal het activeren van het voorpaneel het achterpaneel uitschakelen en vice versa, houd hier rekening mee. Dat is het, we sluiten alle ramen.

In het geval van WINDOWS 7 klagen velen dat ze geen microfoon kunnen aansluiten. Het feit is dat de stuurprogramma's die tijdens de installatie door het systeem worden geïnstalleerd, te primitief zijn. In dergelijke gevallen moet u het native stuurprogramma installeren voor de geluidskaart die u gebruikt. Als u onder WINDOWS 7 geen stuurprogramma's voor de geluidskaart kunt vinden, probeer dan vergelijkbare stuurprogramma's van VISTA te installeren. En u moet ook alle kenmerken van uw geluidskaart zorgvuldig bestuderen, deze zijn te vinden op de website van de fabrikant en in geval van problemen kunt u contact opnemen met de ondersteuningsdienst op dezelfde website.

Aanbevolen: