Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon

Inhoudsopgave:

Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon
Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon

Video: Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon

Video: Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon
Video: Keep your Headphones. Add a Mic - ANTLION Mod Mic 4.0 (4K) 2024, Mei
Anonim

Als u een hoofdtelefoon met een microfoon aansluit, kan het apparaat mogelijk geen geluid uitzenden. Om het afspelen van geluid correct in te stellen, moet u bepaalde parameters instellen.

Een hoofdtelefoon aansluiten op een microfoon
Een hoofdtelefoon aansluiten op een microfoon

Het is nodig

Computer, koptelefoon met microfoon

instructies:

Stap 1

Allereerst moet worden opgemerkt dat er tegenwoordig twee manieren zijn om dergelijke apparaten op een computer aan te sluiten: via een kabel en via een USB-interface. Terwijl een apparaat dat via een snoer is aangesloten, de gebruiker enig ongemak bezorgt tijdens het werken op een pc, geven een hoofdtelefoon en een microfoon die via een USB-poort zijn aangesloten hem een zekere bewegingsvrijheid, waardoor de gebruiker het apparaat op een afstand van de computer kan gebruiken.

Stap 2

Koptelefoons met microfoon, voorzien van een snoer, zijn eenvoudig aan te sluiten. Aan het uiteinde van de draad zitten twee gekleurde stekkers. Sluit de stekker aan op de uitgang van de computer, waarvan de kleur overeenkomt met de kleur van de stekker zelf. Wanneer een hoofdtelefoon is aangesloten, verschijnt er een dialoogvenster op het bureaublad waar u de juiste parameters voor het aangesloten apparaat moet instellen.

Stap 3

Wanneer u een hoofdtelefoon aansluit via de USB-interface, is het niet nodig om add-ons uit te voeren - het systeem detecteert automatisch het type apparaat en activeert het tegelijkertijd. Installeer de software die bij het product is geleverd op uw computer. Sluit vervolgens de USB-zender aan op een vrije poort op uw pc en wacht tot deze is geïdentificeerd. Zodra het apparaat is geïdentificeerd, kunt u de hoofdtelefoon met microfoon gebruiken.

Aanbevolen: