Een Microfoon Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Aansluiten Op Een Computer
Een Microfoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Microfoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Microfoon Aansluiten Op Een Computer
Video: How To Connect an XLR Mic to Computer for Beginners 2024, April
Anonim

Ondanks het feit dat internet tegenwoordig steeds meer wordt geassocieerd met entertainment, blijft het nog steeds een handig en krachtig communicatiemiddel waarmee je mensen over de hele wereld met elkaar kunt verbinden. Skype en soortgelijke programma's vervangen niet alleen de langeafstandscommunicatie met succes, maar maken ook videoconferenties mogelijk - u hebt alleen toegang tot het netwerk nodig. En om deze voordelen van de beschaving te benutten, moet de computer worden geleerd om te spreken en te zien, dat wil zeggen, er een microfoon en een webcam op aan te sluiten.

Een microfoon aansluiten op een computer
Een microfoon aansluiten op een computer

Het is nodig

  • een computer;
  • microfoon;
  • geluidskaart.

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken, moeten we ervoor zorgen dat de geluidskaart die op de computer is geïnstalleerd en de bijbehorende microfoonaansluiting werken. De geluidskaart kan in het moederbord worden ingebouwd of in een apart slot worden geïnstalleerd. We zijn op zoek naar drie meerkleurige ingangen voor een jack-type connector aan de achterkant van de systeemeenheid.

Stap 2

Meestal zijn er geen speciale microfoonstuurprogramma's vereist. Nadat u de microfoon hebt aangesloten op de overeenkomstige connector op de geluidskaart, gaat u naar het Windows-configuratiescherm in de eigenschappen van de algemene systeemvolumemixer.

Stap 3

Als we Windows XP hebben, selecteer dan "Extra apparaten" en plaats in de lijst die verschijnt een vinkje voor het "Microfoon"-apparaat. Selecteer in Windows Vista "Recorders" om de parameters in te stellen. Als de mogelijkheden van de geluidskaart het toelaten, verschijnt er een extra optie "Gain" in de instellingen, waarmee je bijvoorbeeld een lange afstand tot de microfoon kunt compenseren.

Stap 4

Met de juiste installatie en aansluiting van de microfoon horen we direct onze eigen stem in de speakers van de computer. Indien gewenst kan het worden opgenomen met speciale programma's voor het werken met geluid.

We hebben de microfoon met succes op de computer aangesloten. Nu kunt u gebruik maken van de middelen voor spraakcommunicatie, internetgesprekken en andere gemakken die het World Wide Web tegenwoordig biedt.

Aanbevolen: