Hoe Verta . Te Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Hoe Verta . Te Onderscheiden
Hoe Verta . Te Onderscheiden

Video: Hoe Verta . Te Onderscheiden

Video: Hoe Verta . Te Onderscheiden
Video: Dit is waarom de Russische Su-35 Flanker de beste 'dogfighter' ooit is gebouwd 2024, Mei
Anonim

Vertu is het bekendste merk van luxe mobiele telefoons, met de hand geassembleerd met behulp van natuurlijk leer en edele metalen. Het kopen van deze telefoon kost veel geld, dus je moet vooral voorzichtig zijn met het controleren van het model op echtheid.

Hoe verta. te onderscheiden
Hoe verta. te onderscheiden

instructies:

Stap 1

Het is niet moeilijk om een originele Vertu-telefoon te onderscheiden van een kopie of, simpel gezegd, een nep. Om jezelf volledig te beschermen tegen mogelijke risico's, koop een mobiele telefoon alleen in merkwinkels van een geautoriseerde Vertu-dealer. Echte Vertu-telefoons worden niet op internet verkocht, zelfs mobiele telefoonwinkels kunnen het zich niet veroorloven om originele modellen te kopen voor wederverkoop, vooral niet uit dure collecties.

Stap 2

De telefoon moet een serienummer hebben. Er zijn geen Vertu-machines met hetzelfde serienummer. Kies de code * # 06 # en zorg ervoor dat het nummer op de telefoon overeenkomt met het nummer van de mobiele software.

Stap 3

Kijk eens goed naar de telefoon. De huid waarmee het is bedekt, mag geen schaafwonden, scheuren of andere defecten hebben. Dit geldt ook voor de body van het apparaat als geheel.

Stap 4

Controleer de telefoon in actie - druk op de toetsen, probeer de achtercover te verwijderen. De montage van het apparaat moet perfect zijn - alle onderdelen en elementen zijn feilloos op elkaar gemonteerd, er zijn geen spelingen, piepen, wiebelen.

Stap 5

Let op de toetsen. Ze moeten met een laser worden geschreven, niet worden gelijmd of geverfd. Brieven mogen maar in één taal zijn.

Stap 6

Controleer of er een Vertu Conciërge-oproepknop aan de zijkant van uw telefoon is. De knop moet zijn functie vervullen en niet "hangen" voor schoonheid.

Stap 7

Bijna alle vervalsingen van Vertu verschillen in gewicht en afmetingen - ze zijn veel kleiner en lichter dan het origineel. Ook kan een nep worden onderscheiden vanwege de bouwkwaliteit (de aanwezigheid van losheid en speling), evenals het gebruik van goedkope materialen.

Stap 8

Doe in geen geval geen aankopen als u twijfelt aan de authenticiteit, het originele model mag geen vragen oproepen over de kwaliteit van de goederen.

Aanbevolen: