Hoe Een Originele Nokia-batterij Te Onderscheiden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Originele Nokia-batterij Te Onderscheiden?
Hoe Een Originele Nokia-batterij Te Onderscheiden?

Video: Hoe Een Originele Nokia-batterij Te Onderscheiden?

Video: Hoe Een Originele Nokia-batterij Te Onderscheiden?
Video: Verpest je batterij niet... zo laad je goed op! 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons zijn een integraal onderdeel van ons leven geworden. Momenteel bieden veel bedrijven hun producten aan en kan bijna iedereen een telefoon naar zijn zin en tegen een prijs ophalen. Bij het kopen van telefoons en zijn onderdelen: batterijen en opladers, is het belangrijk om te weten of ze van een merk zijn.

Hoe een originele Nokia-batterij te onderscheiden?
Hoe een originele Nokia-batterij te onderscheiden?

instructies:

Stap 1

Om een originele batterij van een nepbatterij te kunnen onderscheiden, is het eerste dat opvalt het hologram. Zorg ervoor dat het er is, plus dat de Nokia elkaar in de ene hoek bereikt en het Nokia Original Accessories-logo in een andere hoek.

Stap 2

Probeer nu het hologram naar links, rechts, omlaag en omhoog te kantelen. Je zou aan elke kant stippen moeten zien. Dat wil zeggen, als je de batterij in je handen draait, zie je rond de Nokia-inscriptie op het hologram respectievelijk één aan de linkerkant, twee aan de rechterkant, drie aan de onderkant en vier aan de bovenkant.

Stap 3

Houd er rekening mee dat deze verificatie geen absolute garantie biedt voor de authenticiteit van de batterij. Als u nog steeds niet kunt bevestigen dat de Nokia-batterij echt is, gebruik deze dan niet en neem contact op met uw dichtstbijzijnde Nokia-servicecentrum of -dealer, aangezien dit uw apparaat kan beschadigen en de garantie ongeldig kan maken.

Stap 4

Controleer de echtheid van uw batterij aan de hand van het serienummer op de website van de fabrikant en vind alle informatie die u nodig hebt over merkbatterijen op www.nokia/com/battery.

Stap 5

Controleer de contacten op de batterij door met een paperclip op elk contact te drukken. Ze zijn niet geperst in het origineel. Bekijk de letters op de batterij - de letters moeten duidelijk zijn, zonder vreemde ovale, ronde, holografische of witte twijfelachtige stickers, met uitzondering van het Nokia-symbool "reiken naar elkaar", dat glinstert.

Stap 6

Er is nog een verschil tussen een originele batterij en een nepbatterij. De inscriptie van Nokia op het hologram loopt parallel aan de lijn waar het batterijmodel is aangegeven, terwijl het bij vervalste exemplaren meestal loodrecht staat. Ook worden niet-originele batterijen erg snel warm, zowel tijdens een gesprek als tijdens het gebruik van het toestel.

Aanbevolen: