Hoe Een Originele Batterij Te Onderscheiden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Originele Batterij Te Onderscheiden?
Hoe Een Originele Batterij Te Onderscheiden?
Anonim

Het gebruik van niet-originele batterijen kan leiden tot weigering van garantieservice voor het apparaat. Ze verliezen ook aan capaciteit, de lading houdt veel minder vast en kan na een paar maanden zelfs "doodgaan".

Hoe een originele batterij te onderscheiden?
Hoe een originele batterij te onderscheiden?

instructies:

Stap 1

Let op de verpakking. Het verfrommelde pakket schreeuwt alleen maar: er is een nepbatterij. Ze kan zelfs een nephoofd afgeven. De bedrukking op het origineel is veel duidelijker, de verzegeling van de verpakking lijkt op een stok met een cirkel, een gelijkmatig gelijmd hologram.

Stap 2

Zorg ervoor dat u de documentatie controleert. De aanwezigheid van instructies, een lijst met compatibiliteit, instructies voor verwijdering is vereist. Documenten moeten in meerdere talen zijn. Maar de hiërogliefen zouden u moeten waarschuwen. De Chinese markt is een apart segment voor fabrikanten en zou niets met ons te maken moeten hebben.

Stap 3

Let op uw originele batterij, en over het algemeen is het beter om deze mee te nemen bij de aankoop van een nieuwe. Vergelijk het uiterlijk van de apparaten goed. Ondanks dat ze qua uiterlijk vaak erg op elkaar lijken, zijn er dingen die je zullen waarschuwen. Lichaamsmateriaal - het is een beetje vettig bij aanraking van het origineel. De contacten van deze batterijen zijn bedekt met een legering met een gelijkmatige gouden kleur, zonder krassen of wrijving.

Stap 4

Kijk naar het batterijlabel. Het origineel moet een badge hebben - gooi het niet in de prullenbak, de afdruk van het label is duidelijker, de sticker is gelijkmatig gelijmd, de letters worden onder geen enkele omstandigheid afgesneden. Schud de batterij, in het origineel mag niets bungelen. Een nep kan lichter van gewicht zijn. De originele batterij moet goed passen en niet in zijn "huis" bungelen.

Stap 5

Koop "live" in een gespecialiseerde winkel, van een geautoriseerde dealer kan u behoeden voor nep.

Aanbevolen: