Hoe Kies Je Een Gebruikte PSP: Waar Moet Je Op Letten?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Gebruikte PSP: Waar Moet Je Op Letten?
Hoe Kies Je Een Gebruikte PSP: Waar Moet Je Op Letten?

Video: Hoe Kies Je Een Gebruikte PSP: Waar Moet Je Op Letten?

Video: Hoe Kies Je Een Gebruikte PSP: Waar Moet Je Op Letten?
Video: Стоит ли брать PSP в 2020 году? Разбор всех версий и советы. 2024, Mei
Anonim

PSP is een moderne console, waardoor een persoon zijn favoriete games overal kan spelen. Sommige mensen kopen liever gebruikte consoles omdat ze een orde van grootte goedkoper zijn, maar in dit geval moet je op veel factoren letten.

Hoe kies je een gebruikte PSP: waar moet je op letten?
Hoe kies je een gebruikte PSP: waar moet je op letten?

PlayStationDraagbaar

PSP is een van de meest geavanceerde videogameconsoles. Ze heeft een zeer breed scala aan modellen en veel mogelijkheden. Ten eerste kopen ze het vooral voor games (aangezien het hier oorspronkelijk voor is bedacht). Ten tweede kan een persoon met zijn hulp films, foto's bekijken en zelfs naar muziek luisteren. Ten derde zijn er geen draden nodig (behalve voor opladen) en kun je verbinding maken met internet via de ingebouwde Wi-Fi-module.

Al deze voordelen samen zijn erg populair bij veel mensen en ze kopen het liefst deze console. Uiteraard is dit plezier niet het goedkoopste en kopen veel mensen al een gebruikt toestel. Om geen spijt te krijgen van de aankoop, moet u bij het kiezen uiterst voorzichtig zijn en op veel nuances letten.

Nuances bij het kiezen van een PSP

Eerst moet u de verkoper vragen tot welk modelbereik het apparaat behoort. PSP's, die oorspronkelijk bedoeld waren voor Rusland, hebben de codes 1008 en 1004. Sommige mensen kopen PSP's goedkoper in andere landen en verkopen ze vervolgens in Rusland. Mocht het toestel dat je overweegt een andere code hebben, dan kun je geen garantie aanvragen, dus let op deze nuance.

Ten tweede, let op de firmwareversie van het apparaat. Het is deze factor die bepaalt welke games je kunt spelen. Als het apparaat firmware 1.00 of 1.50 heeft, kun je geen moderne games spelen (hoewel je je PSP zelf kunt reflashen). Voor deze spellen is minimaal firmwareversie 3.03 vereist.

Je moet niet minder aandacht besteden aan het scherm zelf. Misschien kunnen velen een defect zien bij het kopen van bijvoorbeeld LCD-monitoren, wat erin bestaat dat één pixel constant flikkert of de hele tijd in één kleur brandt. Helaas heeft de PSP dezelfde fout. Wanneer u een apparaat kiest, moet u het inschakelen en even wachten. Als u een dergelijk defect vindt, kunt u de aankoop weigeren, anders kan het apparaat u niet lang van dienst zijn.

Naast al het bovenstaande moet u weten of de PSP is geopend. Als de sticker onder de batterij van het apparaat niet recht, gescheurd of gedeukt is, geeft dit direct aan dat het apparaat is geopend, wat betekent dat sommige elementen erin kunnen worden vervangen.

Als u voorzichtig bent bij het kiezen van een bepaald model en aandacht besteedt aan al deze nuances, zal de aankoop u lang plezier doen.

Aanbevolen: