Hoe Foto's Van Je Telefoon Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Je Telefoon Over Te Zetten
Hoe Foto's Van Je Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Je Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Je Telefoon Over Te Zetten
Video: How to Transfer Photos from Your Computer to Your Phone 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons en smartphones zijn vaak uitgerust met een handig functioneel apparaat zoals een camera. De kwaliteit van afbeeldingen in de nieuwste modellen van alle fabrikanten is vrij hoog en kan al worden vergeleken met de kwaliteit van afbeeldingen verkregen door populaire camera's - "zeepdozen". U kunt op verschillende manieren een foto van uw telefoon naar uw computer overbrengen.

Hoe foto's van je telefoon over te zetten
Hoe foto's van je telefoon over te zetten

instructies:

Stap 1

Foto's die met de camera van een mobiele telefoon zijn gemaakt, kunnen in het geheugen worden opgeslagen, maar veel ervan hebben sleuven waar u een extra geheugenkaart kunt plaatsen, waarvan het volume aanzienlijk groter is dan de mogelijkheden van de telefoon zelf. U kunt de opslaglocatie voor de vastgelegde afbeeldingen specificeren in de telefooninstellingen. Het is logisch om ze meteen op de geheugenkaart op te slaan.

Stap 2

U kunt foto's van een geheugenkaart naar uw computer overbrengen met behulp van een kaartlezer. Verwijder de kaart uit uw telefoon en plaats deze in dit apparaat. Het wordt door het systeem herkend als een extra schijf. Controleer de verbinding en naam in de systeemmap "Computer". De rest van de acties: het kopiëren en overbrengen van afbeeldingen is standaard.

Stap 3

Alle mobiele telefoons met camera's worden geleverd met een installatieschijf en een USB-kabel. Installeer een programma dat het geheugen van uw telefoon synchroniseert met uw computer. Hiermee kunt u alle gegevens naar uw pc kopiëren - van uw adresboek en muziek tot foto's en video's. Het programma draagt automatisch gegevens over en genereert mappen op opnamedatums. Dit advies komt van pas voor eigenaren van Motorola, Nokia, Samsung en Sony Ericsson telefoons.

Stap 4

Als u de eigenaar bent van een iphone, sluit deze dan eenvoudig met een verbindingskabel via een USB-connector aan op de computer en het systeem zal deze automatisch in de map "Computer" detecteren als een extra verwijderbaar apparaat onder de naam "iphone".

Stap 5

Als u geen USB-kabel bij de hand heeft, profiteer dan van internet. Stuur de getagde foto's van uw telefoon naar uw e-mailadres via een MMS- of WAP-verbinding.

Stap 6

Als je geen verbindingskabel hebt, kun je ook profiteren van de draadloze mogelijkheden en infrarood of Bluetooth gebruiken om afbeeldingen van je telefoon naar je computer over te zetten.

Aanbevolen: