Hoe Foto's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten
Hoe Foto's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten
Video: How to Transfer Photos from Your Computer to Your Phone 2024, April
Anonim

Moderne kleurentelefoons voldoen niet alleen uitstekend aan hun basisfuncties, maar geven afbeeldingen en foto's ook prachtig weer. Met uw telefoon kunt u gemakkelijk interessante foto's delen met vrienden, ook foto's die van uw computer zijn gedownload.

Hoe foto's van computer naar telefoon over te zetten
Hoe foto's van computer naar telefoon over te zetten

instructies:

Stap 1

De klassieke manier om foto's vanaf een computer naar uw telefoon te downloaden, is door deze apparaten aan te sluiten met de datakabel die bij uw mobiele telefoon is geleverd. Voordat u de telefoon op de computer aansluit, moet u het stuurprogramma voor de mobiele telefoon erop installeren, dat op de cd staat en ook in de kit zit. Naast het stuurprogramma van de schijf kunt u speciale programma's installeren waarmee u agenda- en contactgegevens met uw telefoon kunt synchroniseren en kunt werken met bestanden die erop zijn opgeslagen. Afhankelijk van het model kan een telefoon die op een computer is aangesloten, worden geïdentificeerd als een telefoon zelf of als een verwisselbare schijf. In het eerste geval kunnen afbeeldingen worden overgedragen met behulp van propriëtaire programma's en in het tweede geval - met behulp van standaard besturingssysteemtools.

Stap 2

U kunt met kaartlezers ook foto's van een computer naar een telefoon overbrengen en ze rechtstreeks naar de flashkaart van de telefoon schrijven. Deze methode is alleen geschikt voor telefoons die werken met flash-kaarten ondersteunen. Om foto's van uw computer naar uw telefoon over te zetten, verwijdert u de flashkaart en plaatst u deze in de ingebouwde kaartlezer of een kaartlezer die op de computer is aangesloten. Gebruik voor miniversies van flashkaarten speciale adapters. Het overbrengen van foto's van een computer naar een telefoon met deze methode verschilt niet van het schrijven van bestanden naar een gewone verwisselbare schijf.

Stap 3

U kunt ook foto's van uw computer naar uw telefoon overbrengen met behulp van draadloze technologieën, met name Bluetooth-technologie. Zorg ervoor dat Bluetooth beschikbaar is op uw computer en telefoon. Schakel vervolgens de module op beide apparaten in. Om verbinding te maken, klikt u op het Bluetooth-pictogram in het systeemvak van uw computer. Klik in het verbindingsdialoogvenster op de knop "Apparaat toevoegen". Volg alle instructies van de verbindingswizard om de verbinding te configureren. Klik daarna op het telefoonpictogram en klik op de link "Bladeren door bestanden op de telefoon". Om foto's over te brengen, kopieert u ze eenvoudig van het computergeheugen naar de overeenkomstige map in het telefoongeheugen (of op een flashkaart).

Aanbevolen: