Een Ambulance Bellen Vanaf Een Megafon-nummer

Inhoudsopgave:

Een Ambulance Bellen Vanaf Een Megafon-nummer
Een Ambulance Bellen Vanaf Een Megafon-nummer

Video: Een Ambulance Bellen Vanaf Een Megafon-nummer

Video: Een Ambulance Bellen Vanaf Een Megafon-nummer
Video: Вызвать «Скорую помощь» с мобильного можно по единому для всех операторов связи номеру 2024, Mei
Anonim

In noodsituaties is het vaak nodig om de ambulancedienst vanaf een mobiele telefoon te bellen. Als uw mobiele provider Megafon is, houd dan rekening met de nuances van het kiezen van de paniekknop die hier bestaat.

Een ambulance bellen vanaf een Megafon-nummer
Een ambulance bellen vanaf een Megafon-nummer

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als uw model mobiele telefoon geen verbinding biedt met korte nummers, bijvoorbeeld 03, kies dan een combinatie van nummers daarop om een ambulance te bellen vanaf een mobiele telefoon die is aangesloten op het Megafon-netwerk: 030. Druk op de toets telefoongesprek.

Stap 2

Vermeld duidelijk en beknopt het adres van de plaats waar u de medische hulpdiensten belt en de reden waarom u hulp nodig heeft. Probeer duidelijk en overtuigend te spreken, raak niet in paniek en verspil geen tijd aan details.

Stap 3

Door het alarmnummer 112 te bellen, hoort u een spraakbericht van de autoinformer over de noodzaak om de bijbehorende cijfertoetsen verder in te toetsen om de juiste diensten te bellen. Om een ambulance te bellen, moet u in dit geval op de toets met het nummer "3" drukken. Onthoud dat het zelfs mogelijk is om "112" te bellen met een vergrendelde simkaart van een mobiele telefoon, of als deze afwezig is.

Stap 4

Mocht er binnen een half uur geen ambulance ter plaatse zijn, bel dan nogmaals het station, vraag een verklaring voor dergelijke nalatigheid. Als de dienstdoende paramedicus weigert uw uitdaging aan te nemen, op basis van uw eigen overwegingen, raadpleeg dan de artikelen van het Wetboek van Strafrecht van de Russische Federatie, die voorzien in straf voor het niet verlenen van hulp aan de patiënt en het achterlaten van de persoon in gevaar.

Stap 5

Neem contact op met de politie door vanaf uw mobiele telefoon 020 te bellen en laat weten dat de ambulancepost uw oproep niet aanneemt. In dit geval zal de politieagent verplicht zijn om de medische faciliteit te bellen en alles op zijn plaats te zetten.

Stap 6

Raak niet in paniek als uw telefoonrekening een nulsaldo heeft, oproepen naar hulpdiensten worden gratis gedaan in het Megafon-netwerk.

Aanbevolen: