Hoe De "Bel Voor Een Roebel"-service Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De "Bel Voor Een Roebel"-service Uit Te Schakelen?
Hoe De "Bel Voor Een Roebel"-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De "Bel Voor Een Roebel"-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf "Megafon" die zijn aangesloten op het tariefplan "Mobiel", hadden tot 6 juli 2011 de mogelijkheid om de optie "Oproep voor een roebel" te activeren. Door het aan te sluiten, kunnen klanten federale nummers van alle operators in de regio Moskou bellen tegen een enkele prijs - 1 roebel per minuut. Tegelijkertijd worden abonnementskosten in rekening gebracht voor het gebruik van deze optie - 4 roebel per dag. Als u het wilt uitschakelen, moet u een aantal acties uitvoeren, aangezien de optie niet automatisch wordt uitgeschakeld.

Hoe de "Bel voor een roebel"-service uit te schakelen?
Hoe de "Bel voor een roebel"-service uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de mobiele operator "Megafon". Zoek op het bovenste paneel het opschrift "Servicegids", klik erop. Er wordt een pagina voor u geopend waar u uw telefoonnummer (simkaart) en wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen tot het zelfbedieningssysteem. Om een wachtwoord te krijgen, kiest u de volgende combinatie van symbolen op uw telefoon: * 105 * 00 # en de beltoets. Het wachtwoord wordt u toegestuurd in de vorm van een bericht op uw nummer.

Stap 2

Eenmaal op de persoonlijke accountpagina ziet u aan uw linkerhand een menu. Klik op het tabblad "Diensten en tarieven" en vervolgens - "Tariefopties wijzigen".

Stap 3

U ziet een pagina met alle verbonden en niet-verbonden opties. Vink het vakje voor de "Periodieke kortingen" aan. Een veld met alle opties wordt hieronder uitgevouwen. Zoek "Bel voor een roebel", waarvoor een vinkje staat, verwijder het. Klik daarna op "Wijzigingen aanbrengen".

Stap 4

U kunt de service "Call for Ruble" ook deactiveren met een speciaal USSD-commando. Kies hiervoor de combinatie van symbolen van uw telefoon: * 105 * 105 * 0 # en vervolgens de beltoets. Er zou een bericht naar uw telefoon moeten komen met de uitgevoerde bewerking, dat wil zeggen dat de service is uitgeschakeld.

Stap 5

Als u niet alle bovenstaande methoden kunt uitschakelen, kunt u de klantenservice bellen op 0500. De telefoniste zal u vragen de paspoortgegevens te noemen van de persoon van wie het telefoonnummer is geregistreerd. Daarna wordt de service uitgeschakeld.

Stap 6

Een andere manier is om contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "Megafon", waarbij u een identiteitsbewijs moet hebben, bij voorkeur uw simkaart. De operator deactiveert automatisch de service "Oproep voor een roebel".

Aanbevolen: