Hoe Over Te Schakelen Naar Het Beeline-tarief Van De Roebel?

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het Beeline-tarief Van De Roebel?
Hoe Over Te Schakelen Naar Het Beeline-tarief Van De Roebel?

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het Beeline-tarief Van De Roebel?

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het Beeline-tarief Van De Roebel?
Video: Russian Sim Card | Internet Package | Mobile Service Russia [RUSSIA SIM] 2024, April
Anonim

Mobiele communicatie is een onmisbaar onderdeel geworden van het leven van een modern persoon. Om het gemakkelijker te maken, bieden mobiele operators een verscheidenheid aan tariefplannen die zijn afgestemd op de behoeften van abonnees.

Hoe over te schakelen naar het Beeline-tarief van de roebel?
Hoe over te schakelen naar het Beeline-tarief van de roebel?

instructies:

Stap 1

Bepaal het tarief dat bij u past. Onthoud welke nummers van operators u het vaakst belt, hoeveel u internet gebruikt, wat u handiger lijkt - telefoontjes of sms. Overweeg alle parameters en selecteer vervolgens het tarief. Nu zijn alle Beeline-tarieven overgemaakt naar een rekening in roebels, dus het is in elk geval gunstig voor u om het saldo in vreemde valuta op te geven.

Stap 2

Bepaal het tarief dat bij u past. Onthoud welke nummers van operators u het vaakst belt, hoeveel u internet gebruikt en wat u handiger lijkt - telefoontjes of sms. Overweeg alle parameters en selecteer vervolgens het tarief. Nu zijn alle Beeline-tarieven overgemaakt naar een rekening in roebels, dus het is in elk geval gunstig voor u om het saldo in vreemde valuta op te geven. U kunt zelf informatie krijgen over de huidige Beeline-tarieven door contact op te nemen met de officiële website van het bedrijf. Voor het gemak van de gebruiker zijn alle tarieven onderverdeeld in groepen Voor frequent bellen naar Beeline; Voor bellen naar andere steden of GOS-landen; Voor oproepen naar alle richtingen; Voor frequent bellen naar alle mobiele telefoons; Jeugd; Hoe meer je praat, je betaalt minder; Met toegankelijk internet; Tarieven voor iPad; Bijzonder Door op het label van een bepaald tarief te klikken, kunt u in detail kennis maken met de configuratie ervan. Als u niet genoeg tijd heeft om elk tariefplan in detail te leren kennen, zoek het dan op op basis van uw wensen. Op de pagina met tarieven biedt Beeline aan om verschillende vragen te beantwoorden, rekening houdend met welke de optimale tariefconfiguratie voor u wordt geselecteerd.

Stap 3

Nadat u een handig tariefplan hebt gekozen, voert u het "Persoonlijke account" in op de website van het bedrijf. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in (na het opvragen van uw wachtwoord bij de operator) en wijzig het tarief online zonder uw computer te verlaten. Als u assistentie van een operator nodig heeft, kunt u online een vraag stellen aan de Online Consultant. In realtime krijgt u deskundig advies over alle onderwerpen die voor u van belang zijn.

Stap 4

U kunt ook telefonisch overleggen met de Beeline-operator door vanaf uw mobiel het klantenondersteuningsnummer 0611 te kiezen. Met behulp van de spraakbegeleiding "robot" kunt u het tariefplan zelfstandig wijzigen door bepaalde nummers op uw telefoon in te voeren.

Stap 5

Door te bellen naar 0611 kunt u het antwoord van de telefoniste afwachten en uw vragen persoonlijk met hem bespreken. Zo krijgt u een individuele oplossing voor uw probleem en kiest u een tariefplan dat bij u past. Zorg dan dat u uw paspoort bij u heeft: de exploitant kan paspoortgegevens opvragen om u te identificeren.

Stap 6

Als u persoonlijk contact met de telefoniste nodig heeft, gaat u naar het dichtstbijzijnde Beeline-kantoor. U kunt dus alle diensten van het bedrijf leren kennen en, door een aanvraag te schrijven, overschakelen naar het tariefplan dat u leuk vindt. In dit geval heeft u ook een paspoort nodig.

Aanbevolen: