Hoe Over Te Schakelen Naar Een Tarief Voor De Roebel?

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Een Tarief Voor De Roebel?
Hoe Over Te Schakelen Naar Een Tarief Voor De Roebel?

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Een Tarief Voor De Roebel?

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Een Tarief Voor De Roebel?
Video: Solo zaaien! Wintertarwe op onze boerderij in Montana. 2024, Mei
Anonim

Als u niet tevreden bent met uw tariefplan en zeker weet dat er meer voordelige en handigere zijn (bijvoorbeeld tarieven met een uitgaande gesprekskost van 1 roebel of zelfs minder), dan kunt u dit op elk moment wijzigen wanneer u persoonlijk contact opneemt met de telefoniste of bij het gebruik van verschillende diensten en nummers. Wees niet bang om over te stappen, want het is eigenlijk heel eenvoudig.

Hoe over te schakelen naar een tarief voor de roebel?
Hoe over te schakelen naar een tarief voor de roebel?

instructies:

Stap 1

Bij de Megafon-operator kunt u absoluut elk tariefplan kiezen, met uitzondering van slechts twee: het "Contract" -plan (voorziet abonnementskosten) en "Light". U kunt uw tarief zelfstandig wijzigen voor een voordeliger tarief met behulp van het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Om binnen te komen, moet u * 105 * 3 * 1 # bellen op het toetsenbord van uw mobiele USSD-verzoek en vervolgens het gewenste tariefplan selecteren in het menu dat verschijnt. Volg de aanwijzingen om het te activeren.

Stap 2

Als u een Beeline-abonnee bent, heeft u de mogelijkheid om het tarief te wijzigen met behulp van een speciaal controlesysteem waarmee u ook het account kunt detailleren, de nodige opties kunt in- of uitschakelen, het nummer kunt blokkeren en nieuwe informatie rechtstreeks vanaf uw telefoon kunt ontvangen. Er is niets ingewikkelds aan het gebruik van dit systeem, u hoeft alleen maar het commando * 110 * 9 # in te toetsen en op de belknop te drukken. Na verzending ontvangt u een bericht met uw persoonlijke login (uw telefoonnummer in tiencijferig formaat) en een tijdelijk wachtwoord. Ga naar de pagina om in te loggen https://uslugi.beeline.ru. U kunt ook elk ander tariefplan activeren door persoonlijk contact op te nemen met het kantoor van het bedrijf. Als u nog geen tijd heeft gehad om een specifieke tariefkeuze te maken, zal een verkoopassistent u helpen, die u in detail zal vertellen over de voor- en nadelen van elk van de beschikbare tariefplannen. Vergeet niet je paspoort en het contract dat bij de aankoop van een set simkaarten is afgesloten mee te nemen

Stap 3

Om het tarief te wijzigen, moet een MTS-abonnee het gratis nummer 0890 of 8-800-333-0890 bellen. Zodra de operator je antwoordt, laat je hem weten dat je je tarief wilt wijzigen. De operator kan u vragen om te bevestigen dat u de eigenaar van het nummer bent (u wordt bijvoorbeeld gevraagd om uw paspoortgegevens te verstrekken). Doorgaans wordt het tarief binnen 24 uur na de aanvraagdatum gewijzigd. Overigens kan deze procedure worden uitgevoerd in de "Mobile Assistant" (bel 111).

Aanbevolen: