Een Productieve Cameratelefoon Kiezen Met Een Budget Tot 30.000 Roebel

Inhoudsopgave:

Een Productieve Cameratelefoon Kiezen Met Een Budget Tot 30.000 Roebel
Een Productieve Cameratelefoon Kiezen Met Een Budget Tot 30.000 Roebel

Video: Een Productieve Cameratelefoon Kiezen Met Een Budget Tot 30.000 Roebel

Video: Een Productieve Cameratelefoon Kiezen Met Een Budget Tot 30.000 Roebel
Video: Pokoe Maken Terwijl Kees Allemaal Dingen Tegen Je Zegt - Editie 4 - Afl 2 [Bizzey & Kraantje Pappie] 2024, April
Anonim

Als je altijd een geweldige camera bij je wilt hebben om op elk moment een hoogwaardige foto of video te maken, maar tegelijkertijd licht wilt zijn, is een cameratelefoon de beste keuze. Het combineert met succes een chique camera, zo mogelijk vergelijkbaar met een DSLR, en een gewone smartphone. Deze oplossing maakt het mogelijk om meerdere soorten apparatuur in één gebouw te combineren.

Een productieve cameratelefoon kiezen met een budget tot 30.000 roebel
Een productieve cameratelefoon kiezen met een budget tot 30.000 roebel

Natuurlijk kunnen echte cameratelefoons niet te veel kosten met een beperkt budget, maar als je zoekt, kun je fatsoenlijke modellen vinden met een prijs tot 30 duizend roebel. Maar waarom zoeken? Hieronder vind je een selectie van de coolste goedkope cameratelefoons. We zullen het spel "raad de prijs" niet spelen, het wordt direct achter de naam van het telefoonmodel aangegeven.

LeEco Cool 1

Het zal je verbazen, maar dit budgetmodel heeft alles in huis voor zowel liefhebbers van goede fotografie als kenners van krachtige smartphones voor weinig geld.

LeEco Cool 1 laat elke concurrent achter, niet alleen in zijn prijsklasse, maar zelfs in hogere prijsklassen. Met deze cameratelefoon kun je volop genieten van fotografie en hoogwaardige en sappige foto's maken.

Voordelen: een dubbele camera met veel instellingen, een slimme processor, een ruime batterij en een prijs.

Nadelen: autofocus is nogal traag, gemiddelde schermkwaliteit, verwarming onder belasting.

Over het algemeen kun je dit model veilig kopen als je niet bang bent voor een weinig bekend merk en een serieus beperkt budget hebt.

BQ BQ-5700L Ruimte X

Deze smartphone is volledig gericht op camera's en opnamekwaliteit. Het beschikt over de aanwezigheid van maar liefst drie camera's: voor 20 megapixel, groothoek 8 megapixel en achter 16 megapixel. Alle camera's hebben enorm veel instellingen. Daarnaast is er een goede autofocus. Ook inbegrepen is een 8-coreprocessor, een groot helder scherm en een behoorlijke hoeveelheid RAM.

Dit toestel is vooral geschikt voor wie graag selfies maakt.

Het enige teleurstellende is dat de batterij van deze cameratelefoon nogal zwak is, dus wees voorbereid om constant op te laden.

Beproefde goedkope cameratelefoon van Samsung-marktleider op het gebied van smartphones. De hardware is behoorlijk productief, hoewel het onwaarschijnlijk is dat de smartphone games met geavanceerde grafische afbeeldingen aankan; het ontwerp is modern en mooi; en het scherm en de camera verslaan concurrenten in dezelfde prijsklasse ronduit.

Er zijn nadelen, maar die zijn niet bijzonder belangrijk voor zo'n budgetoplossing: een kleine batterij en merkbare verwarming onder belasting en in het warme seizoen.

Meizu Pro 6s is een perfect uitgebalanceerde optie voor diegenen die een krachtige smartphone willen met een goede camera, maar het budget is zeer beperkt. Dit is een mid-range vlaggenschip van het gerenommeerde Chinese merk Meizu. Het heeft een compact en stijlvol ontwerp, een uitstekend scherm en snelle hardware. Hoewel de cameramodules niet het toppunt van perfectie zijn, verbeteren laserautofocus en competente optische stabilisatie de kwaliteit van de resulterende foto's aanzienlijk. Het nadeel van de telefoon is de niet al te grote batterijcapaciteit.

Weer een sterke midrange met een metalen body, krachtige vulling en een goede camera. Ook boeit dit model met een interessant ontwerp (twee glazen oppervlakken) en ongebruikelijke kleuren.

De smartphonecamera kan zelfs in het donker indruk maken met foto's van hoge kwaliteit. Dit alles dankzij een competente gimbal en snelle autofocus. Voor liefhebbers van fotograferen uit de hand zijn er allerlei instellingen voorzien, alles is als een DSLR.

Over het algemeen is de ZenFone 4 ZE554KL een uitstekende student van het ASUS-merk, het bevat alle jarenlange ervaring in het creëren van goede technologie, dit is niet een soort startup voor jou.

ASUS ZenFone 3 Zoom ZE553KL

Deze snelle en krachtige cameratelefoon met een stevige behuizing en een zeer ruime batterij zal elk vlaggenschip een kans geven, en dit voor een vrij bescheiden prijs. De dubbele camera's met laser-autofocus navigeren perfect, zelfs in slechte opnameomstandigheden, de foto's zijn helder en sappig.

Deze optie is de ondubbelzinnige top volgens de versie van Yandex-marktgebruikers.

Deze cameratelefoon valt bijna buiten de beoordeling vanwege zijn prijs, maar het is het waard. Dit vlaggenschipmodel zit boordevol eersteklas krachtige hardware, 6 GB RAM, een hoogwaardig groot scherm met moderne resolutie, een duurzame en lichtmetalen behuizing, verse Android-firmware en natuurlijk een zeer degelijke dubbele camera met laser-autofocus.

Het detail in de foto's gemaakt met deze smartphone is indrukwekkend. Naast natuurlijke kleurweergave, stabiele werking van de camera bij slecht zicht en een breed scala aan opname-instellingen.

LG G4 H818

Directe concurrent van Huawei P10 Plus. De technische kenmerken van het geesteskind van LG zijn iets slechter, maar de camera veroorzaakt geen klachten. Het heeft alles wat je nodig hebt voor prachtige foto's: laser-autofocus, goede stabilisator, grote matrixresolutie, uitstekende LED-flitser en de mogelijkheid om video's op te nemen in 4K-formaat. Bij deze telefoon is niet alleen een losse camera, maar ook een videocamera niet nodig.

Alle gebruikers zijn het erover eens dat de smartphone zonder glitches en remmen werkt. Ze zijn helemaal blij met de camera, maar de zwakke batterij bederft de algehele indruk een beetje.

Is het beter dan Huawei P10 Plus? Integendeel, het staat bij hem op hetzelfde hoge niveau.

Dit soort mini-catalogus van cameratelefoons bevatte niet veel fatsoenlijke telefoons. Bijvoorbeeld HTC Desire 10 Pro, enz. Veel moderne smartphones hebben inmiddels goede camera's. Dit artikel beschrijft de meest interessante en populaire modellen, en praten over alle modellen in het algemeen betekent dat het artikel bijna eindeloos wordt.

Aanbevolen: