Hoe De "Beep"-functie Voor MTS . Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De "Beep"-functie Voor MTS . Uit Te Schakelen?
Hoe De "Beep"-functie Voor MTS . Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De "Beep"-functie Voor MTS . Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De
Video: Bosch VarioPerfect Serie 8 washing machine - how to turn beep/buzzer off EASY 2024, April
Anonim

De piepfunctie vervangt de gebruikelijke lange pieptonen die de persoon die u belt, hoort door de geselecteerde melodie, grap of geluidseffect. De service wordt eenmalig geactiveerd en wordt elke maand automatisch verlengd totdat de verbinding wordt verbroken.

Hoe de functie uit te schakelen?
Hoe de functie uit te schakelen?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon of computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Om de functie "Beep" uit te schakelen met een mobiele telefoon - kies * 111 * 29 # en druk op de knop "Bellen". Wacht op een antwoordbericht en bevestig de deactivering van de dienst.

Stap 2

U kunt de functie "Beep" ook uitschakelen met behulp van de "Internet Assistant"-service, die zich op de MTS-website bevindt. Hiervoor heeft u een mobiele telefoon of computer nodig waarmee u op internet kunt surfen.

Stap 3

Maak een wachtwoord om toegang te krijgen tot de Internet Assistant-service. Het wachtwoord mag alleen uit letters van het Latijnse alfabet en cijfers bestaan. Wees 6 tot 10 tekens lang. Zorg ervoor dat u ten minste één cijfer, één hoofdletter en één kleine Latijnse letter bevat.

Stap 4

Maak een nieuw SMS-bericht met uw mobiele telefoon of Connect Manager-software. Voeg code 25 toe aan het bericht en voer uw wachtwoord in na een spatie. Stuur een sms naar 111.

Stap 5

Openen in een browser de inlogpagina voor de service "Internet Assistant". Voer het tiencijferige telefoonnummer en het wachtwoord dat u hebt gemaakt in de daarvoor bestemde velden in. Klik op de knop "Inloggen"

Stap 6

Klik op de link "Servicebeheer", die zich in de sectie "Tarieven, Diensten en Kortingen" bevindt. Een browservenster opent een pagina met een lijst van alle aangesloten services.

Stap 7

Zoek het item "GOODOK-service" in de lijst met aangesloten services en klik op de link "verbinding verbreken". Klik op de knop "Services uitschakelen" om uw keuze te bevestigen op de pagina voor het verbreken van de service die wordt geopend.

Stap 8

Zodra de functie "Beep" is uitgeschakeld, ontvangt u een bevestigings-sms.

Stap 9

Als er een fout optreedt tijdens het deactiveren van de "Beep"-service, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst van MTS. Om dit te doen, belt u het gratis nummer 0890 en drukt u op het toetsenbord van de telefoon op nummer 0. Wacht op het antwoord van de operator voor technische ondersteuning.

Aanbevolen: