Hoe Een Smartphone Te Kiezen Met Een Goede Camera Tot 20.000 Roebel

Inhoudsopgave:

Hoe Een Smartphone Te Kiezen Met Een Goede Camera Tot 20.000 Roebel
Hoe Een Smartphone Te Kiezen Met Een Goede Camera Tot 20.000 Roebel

Video: Hoe Een Smartphone Te Kiezen Met Een Goede Camera Tot 20.000 Roebel

Video: Hoe Een Smartphone Te Kiezen Met Een Goede Camera Tot 20.000 Roebel
Video: Best Camera Phone Under 20000 in 2021 | Best phone under 20000 | Best smartphone under 20000 2024, April
Anonim

Momenteel vervangt de smartphone veel apparaten. Sommige kopers geven prioriteit aan bepaalde functies, zoals fotokwaliteit. De moderne gadgetmarkt zit vol met verschillende modellen. Hoe kies je een smartphone binnen 20.000 roebel met een camera van echt hoge kwaliteit in zo'n verscheidenheid?

Kamerofoon
Kamerofoon

Leiders door beoordelingen van eigenaren

Op de eerste plaats staat het model Xiaomi Mi Max 3. Het toestel is uitgerust met twee camera's: respectievelijk 12 en 5 megapixels. In dit geval is de diafragmawaarde van de hoofdmodule f / 1.9 en de pixelgrootte is 1.4 um. Aan de achterkant is een dubbele module geïmplementeerd en aan de voorkant is een enkele camera geïmplementeerd. De naar voren gerichte sensor onderscheidt perfect gezichten.

Ondanks dat de smartphone tot de budgetklasse of het middensegment behoort, maakt hij prima foto's. Overdag zult u versteld staan van de optimale kwaliteit en het dynamische volumebereik. Alle details lijken te worden getraceerd in alle gebieden - zowel licht als donker. De tinten zijn natuurlijk, er worden geen artefacten waargenomen. Natuurlijk introduceert weinig licht ruis, maar het is voor een smartphone dat de kwaliteit op zijn best is.

Qua video's is de Mi Max 3 in staat tot 4K bij 30 FPS, maar hier is geen optische stabilisatie.

Vervolgens moet je Xiaomi Mi Note 3 eens nader bekijken. Uitgebracht in de herfst van 2017. Het beschikt over een goede processor met indrukwekkende graphics en gestabiliseerde camera's. De basisinstellingen zijn eenvoudig naar wens aan te passen. De hoge kwaliteit van de camera blijkt zelfs uit het feit dat bij afwezigheid van de zon en een bewolkte hemel de kleurweergave op het hoogste niveau blijft. Als je binnen fotografeert, krijg je ook natuurlijke kleuren, zonder het wit in een warme toon achter te laten. Over fotograferen in de nacht kan je niet enthousiast zeggen, aangezien er ruis optreedt, maar met de juiste instellingen heb je wel de mogelijkheid om mooie opnames te maken. Wanneer je duidelijk ziet dat de kleurweergave verre van de originele tinten is, is het aan te raden om de HDR-modus te activeren - het egaliseert de kleuren.

Vlaggenschepen van fabrikanten

In februari 2018 introduceerde Sony de Sony Xperia XA2. ondanks de enige achterste module is het toestel tot veel in staat.

De camera legt veel detail vast in donkere en lichte gebieden onder stabiele lichtomstandigheden. Dit duidt op een brede DD. Zwak licht geeft ruis, maar door actieve ruisonderdrukking wordt het veel minder. De frontlens is een groothoeklens voor fans van groepsselfies. Al met al is de Xperia XA2 een telefoon met een geweldige camera die je krijgt om te fotograferen.

Meizu biedt liefhebbers van fotografie aan om het vlaggenschip Meizu Pro 7 aan te schaffen. Het toestel is voorzien van een extra scherm op het achterpaneel, waarop de tijd en andere informatie wordt weergegeven. Bovendien helpt het je om selfies van hoge kwaliteit te maken. De camera's hebben geen smal diafragma of optische stabilisator, maar toch is de fotokwaliteit vergelijkbaar met de iPhone 8 Plus. Overdag worden sappige en heldere kleuren verkregen, 's nachts worden ze gematigder.

Aanbevolen: