Hoe Firmware Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Firmware Te Maken
Hoe Firmware Te Maken

Video: Hoe Firmware Te Maken

Video: Hoe Firmware Te Maken
Video: Microcontroller Firmware from Scratch 2024, April
Anonim

Om de telefoon te laten functioneren, bevat deze speciale software genaamd "firmware". Als u de firmware van de telefoon wijzigt, kunt u het volume van de telefoon verhogen en een nieuw type implementatie toevoegen van de functies die in de telefoon zijn ingebouwd. Het enige dat u niet kunt doen, is die functies toevoegen die niet zijn geleverd, omdat ze niet afhankelijk zijn van de firmware, maar van de technische inhoud van de telefoon.

Hoe firmware te maken
Hoe firmware te maken

instructies:

Stap 1

Om de firmware te wijzigen, zijn er verschillende opties. U kunt de telefoon opnieuw flashen met speciale software of alle gegevens resetten die geen systeemgegevens zijn. Om dit te doen, moet u een speciale code kiezen met uw mobiele telefoon.

Stap 2

Als u uw telefoon opnieuw wilt flashen, moet u de telefoon op de computer aansluiten met een speciale USB-kabel, die bij de telefoon wordt geleverd. Als het ontbreekt, koop het dan apart. Gebruik een knipperend en knipperend programma dat overeenkomt met uw telefoonmodel. Vergeet niet om de firmware die op je telefoon staat op te slaan voordat je begint met knipperen. U kunt eenvoudig instructies voor flitsen, programma's voor flitsen en de firmware zelf op internet vinden.

Stap 3

Neem contact op met de fabrikant van uw mobiele telefoon als u besluit de firmware opnieuw in te stellen. Het wordt niet aanbevolen om combinaties te gebruiken die u op internet kunt vinden - in dit geval liggen alle risico's voor onjuist gebruik van codes bij u. Gebruik de code die u van de fabrikant hebt ontvangen, reset de firmware en geniet van een volledig schone telefoon.

Aanbevolen: