Hoe Verbinding Maken Met Internet Van De Tele2-operator

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Maken Met Internet Van De Tele2-operator
Hoe Verbinding Maken Met Internet Van De Tele2-operator

Video: Hoe Verbinding Maken Met Internet Van De Tele2-operator

Video: Hoe Verbinding Maken Met Internet Van De Tele2-operator
Video: "Настраиваем" интернет Теле2 на андроиде 2024, April
Anonim

Veel mensen kunnen zich hun leven niet voorstellen zonder mobiel internet. Onbeperkt internet van Tele2 trekt velen aan vanwege de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om zelfstandig in- en uit te schakelen. Om de mobiele internetdienst van Tele2 te activeren, is het helemaal niet nodig om contact op te nemen met het kantoor van de operator.

Hoe verbinding maken met internet van de Tele2-operator
Hoe verbinding maken met internet van de Tele2-operator

instructies:

Stap 1

Om de onbeperkte Internet Tele2 aan te sluiten, moet u de functie "Internet van telefoon" activeren. Zij is het die u toegang geeft tot internet vanuit elke applicatie tegen een redelijk lage prijs.

Stap 2

De functie "Unlimited Opera Mini" helpt ook om verbinding te maken met internet. U moet verbinding maken met de GPRS-service, de Opera Mini-toepassing downloaden, die kan worden gedownload van verschillende bronnen. Er is ook een speciale Opera Mini-applicatie voor Tele2, die een vrij groot aantal extra functies heeft.

Stap 3

Onthoud dat onbeperkt internet niet in alle steden van Rusland beschikbaar is, dus voordat u verbinding maakt, moet u naar de officiële Tele2-website gaan in uw persoonlijke account en in het gedeelte "Tarieven en diensten", het tabblad "Pakketten en kortingen" openen, zoek alle benodigde informatie over de Tele2-verbinding. De betaling hangt af van waar je woont.

Stap 4

Mocht je problemen ondervinden bij het verbinden, dan kun je de supportservice van de Tele2-operator bellen. Hiervoor bel je 693. Via dit gratis nummer kan je consulteren over het tariefplan en de mogelijkheden van onbeperkt internet.

Stap 5

In het uiterste geval kunnen de Tele2-operators van het dichtstbijzijnde kantoor u te hulp schieten. In dit bedrijf helpen consultants je om verbinding te maken en extra hulp te bieden. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Het is namelijk vrij eenvoudig om de onbeperkte internetdienst van Tele2 aan te sluiten.

Aanbevolen: