Hoe Verbinding Maken Met Internet Tegen Het MTS-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Maken Met Internet Tegen Het MTS-tarief
Hoe Verbinding Maken Met Internet Tegen Het MTS-tarief

Video: Hoe Verbinding Maken Met Internet Tegen Het MTS-tarief

Video: Hoe Verbinding Maken Met Internet Tegen Het MTS-tarief
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

Het mobiele internet biedt de gebruiker vele mogelijkheden. Maar om hiervan te profiteren, is het hebben van een geschikt mobiel apparaat niet voldoende. Het is ook noodzakelijk dat het internet is aangesloten op uw tariefplan. En het beste van alles, als het onbeperkt is. Bent u echter MTS-abonnee, dan kunt u deze diensten eenvoudig zelf aan uw nummer koppelen.

Hoe verbinding maken met internet tegen het MTS-tarief
Hoe verbinding maken met internet tegen het MTS-tarief

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat de GPRS-internetservice standaard aan alle tarieven wordt toegevoegd. Maar als je toegeeft dat je het ooit expres of per ongeluk zou kunnen uitschakelen, stuur dan een sms met het nummer "0" naar 8111. Als reactie ontvang je een lijst met aangesloten diensten. Staat GPRS niet in deze lijst, dan moet je deze dienst toch echt zelf activeren.

Stap 2

Activeer de GPRS-service op een van de volgende manieren:

- bel vanaf uw overvloedige telefoonnummer 1112122;

- stuur een SMS-bericht met de tekst 2122 naar nummer 111;

- kies het USSD-commando * 111 * 18 #.

Wacht op de melding dat de service is geactiveerd.

Stap 3

Installeer het MTS-internetprofiel op uw telefoon. Als er geen vooraf ingestelde instellingen zijn, bestel deze dan door 0876 te bellen of stuur een lege sms naar 1234. Of ga naar de pagina https://www.mts.ru/help/settings/settings_phone/. Voer in het daarvoor bestemde veld uw telefoonnummer in, selecteer de gewenste Anti-SPAM testfoto's en klik op de knop "Instellingen verzenden". Als de instellingen niet zijn ingevoerd of niet zijn opgeslagen op uw telefoon, stelt u ze handmatig in met behulp van de onderstaande links op de opgegeven pagina.

Stap 4

Configureer uw computer voor internettoegang, afhankelijk van uw besturingssysteem, met behulp van de aanbevelingen op de pagina

Stap 5

Houd er rekening mee dat als u van plan bent regelmatig uw MTS-nummer te gebruiken om te internetten, u een van de onbeperkte opties aan uw tarief kunt koppelen. In dat geval wordt er een vast maandelijks abonnementsbedrag van uw persoonlijke account afgeschreven, ongeacht de hoeveelheid GPRS-verkeer die u gebruikt. Lees meer op de website van het bedrijf https://www.mts.ru/internet/mobil_inet_and_tv/internet_phone/. Selecteer uw regio nadat u naar de pagina bent gegaan.

Stap 6

Gebruik de Internet-assistent om services te beheren en extra opties te activeren https://ihelper.mts.ru/selfcare/?button. Om een wachtwoord in te stellen voor toegang tot het systeem, stuurt u het USSD-commando * 111 * 25 # of belt u 1115 en volgt u de aanwijzingen van de autoinformer.

Stap 7

Ga om diensten toe te voegen aan de sectie "Tarieven, diensten en kortingen" - "Servicebeheer". In de lijst die wordt geopend, kunt u de beschikbaarheid van aangesloten services controleren en onnodige services uitschakelen. Om nieuwe diensten toe te voegen - inclusief onbeperkt internet - volg de link "Nieuwe diensten verbinden".

Stap 8

Selecteer de dienst waarin u geïnteresseerd bent uit de lijst. Wil je er meer informatie over, klik dan op het naastgelegen blauwe icoontje met de letter i. Om de service te activeren, markeert u deze met een vinkje en klikt u op de knop "Volgende" onderaan de pagina. Bevestig de verbinding in het geopende venster.

Aanbevolen: