Hoe De Theatermodus In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Theatermodus In Te Schakelen
Hoe De Theatermodus In Te Schakelen

Video: Hoe De Theatermodus In Te Schakelen

Video: Hoe De Theatermodus In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Met de "Theater"-modus kunnen eigenaren van moderne videokaarten video-opnames op volledig scherm weergeven op een extra scherm, waardoor het hoofdscherm beschikbaar blijft voor andere acties. In dit geval zijn er problemen met de werking van de modus in het Windows Seven-besturingssysteem.

Hoe de modus in te schakelen?
Hoe de modus in te schakelen?

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Media Player Classic HomeCinema om beeldvullende beelden te kunnen weergeven op een extra monitor die is aangesloten op een computer met behulp van de "Theater"-modus. U kunt ook een televisie gebruiken.

Stap 2

Start het afspelen en druk op de Alt + Tab-toetscombinatie in de volledige schermmodus, waarna het beeld wordt overgebracht naar het tweede scherm. Wanneer u met de muis over het spelerpictogram op de taakbalk van het Windows-besturingssysteem beweegt, zijn de afspeelbedieningsknoppen voor u beschikbaar. Een belangrijk nadeel van een dergelijk systeem is het onvermogen om video op het hoofdscherm te bekijken.

Stap 3

Installeer de VLC-videospeler op uw computer. Start het afspelen van de opname en ga vervolgens naar de geavanceerde instellingen in het menu van het geopende programma. Selecteer "Alles" en ga naar het videomenu. Zoek de filteropties en selecteer in de video-uitgangsfiltermodule de optie "Klonen".

Stap 4

Vink op het tabblad geavanceerde instellingen van het programma het vakje voor uitvoer op volledig scherm aan en schakel de overlay uit. Schakel de selectievakjes uit voor het overslaan van late frames en het overslaan van frames. Geef in de instellingen van de venstercoördinaten de parameters van de assen op zodat het beeld op de tv wordt weergegeven. Na het toepassen van de parameters en het herstarten van de speler, kun je in twee vensters kijken, maar de controle blijft in slechts één ervan, in het hoofdvenster.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de Theater-functie moet zijn ingeschakeld wanneer u de video in multiscreen-modus begint te bekijken. Dit doet u in het configuratiemenu van ATI Catalyst. Voer het gewoon uit vanaf de werkbalk Snelle toegang voor systeemelementen die op de achtergrond worden uitgevoerd (het wordt geïnstalleerd met het stuurprogramma van de videokaart) en ga vervolgens naar de programmatische weergaveorganisatie.

Aanbevolen: