Een Bericht Op Een Andere Naam Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Bericht Op Een Andere Naam Verzenden
Een Bericht Op Een Andere Naam Verzenden

Video: Een Bericht Op Een Andere Naam Verzenden

Video: Een Bericht Op Een Andere Naam Verzenden
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

Het is mogelijk om een bericht te sturen vanaf het nummer of adres van iemand anders. In dit geval komen speciale programma's te hulp, evenals extra profielen op sites en e-mails.

Een bericht op een andere naam verzenden
Een bericht op een andere naam verzenden

Noodzakelijk

  • - extra e-mailbox;
  • - speciale programma's ontworpen om berichten via een computer te verzenden;
  • - extra simkaart.

instructies:

Stap 1

De gebruiker is om een aantal redenen gedwongen zijn gsm-nummer te verbergen en besluit anoniem te blijven. Natuurlijk wil de abonnee die het bericht ontvangt graag de afzender van de brieven weten, maar als uw wensen niet met hem samenvallen, gebruik dan speciale programma's.

Stap 2

Op internet zijn er tegenwoordig veel applicaties waarmee je gratis sms'jes kunt versturen via een computer. Bij het gebruik van dergelijke programma's wordt in de regel het abonneenummer niet bepaald. Alleen wordt aangegeven dat het bericht via internet is gekomen. In dergelijke programma's kan de gebruiker ook elke handtekening in de sms invoeren. Er zijn ook toepassingen waarmee u het nummer kunt wijzigen of een naam naar keuze kunt invoeren in plaats van het nummer.

Stap 3

U kunt ook sms-berichten verzenden met behulp van verschillende internetboodschappen. Mile Agent is er een van. Om sms via de "Agent" te verzenden, volstaat het om het telefoonnummer van de contactpersoon op te geven en hem een brief te schrijven. Maar in dit geval wordt aan het begin van het bericht, in plaats van het nummer, de e-mail bepaald waarop de e-mail is geregistreerd. Daarom is het voor dergelijke doeleinden beter om een extra e-mailbox aan te maken en de "Mail-agent" hieraan te koppelen.

Stap 4

Om berichten te verzenden met behulp van de "Agent", voegt u de gegevens van de abonnee die u nodig hebt toe aan de lijst met contacten. Tegelijkertijd is het niet nodig (en zelfs onwenselijk) dat hij bij je "vrienden" was. U kunt eenvoudig het item "Contact toevoegen" en de optie "Contact toevoegen voor oproepen en sms" selecteren. Voer het abonneenummer in het speciale veld in en bel.

Stap 5

U kunt ook een andere simkaart aanschaffen, waarvan het nummer alleen bij u bekend is. Vertel het aan niemand en je blijft incognito. Als laatste redmiddel kunt u de telefoon van iemand anders gebruiken. Maak gewoon geen misbruik van deze kans en stel geen andere mensen bloot.

Aanbevolen: