Een Bericht Verzenden Door Heel Oekraïne

Inhoudsopgave:

Een Bericht Verzenden Door Heel Oekraïne
Een Bericht Verzenden Door Heel Oekraïne

Video: Een Bericht Verzenden Door Heel Oekraïne

Video: Een Bericht Verzenden Door Heel Oekraïne
Video: SONUNDA BEKLEDİĞİM TARİH BELLİ OLDU😍 BAŞHEKİME GİTTİK✅ ÖZGEDEN KARA LAHANA YEMEĞİ✅ PAZAR KAHVALTIMIZ 2024, Mei
Anonim

Het is mogelijk om niet alleen vanaf een mobiele telefoon een bericht door heel Oekraïne te sturen, maar ook via een computer met internettoegang. Bovendien kan dit geheel gratis. Deze dienst wordt aangeboden door Kyivstar aan zijn abonnees.

Een bericht verzenden door heel Oekraïne
Een bericht verzenden door heel Oekraïne

Noodzakelijk

internet

instructies:

Stap 1

Om sms te verzenden, moet u de website van de operator invoeren https://www.kyivstar.ua. Aan de rechterkant ziet u grote letters SMS en daarboven het opschrift "Vidraviti". Klik erop om uw bericht te schrijven

Stap 2

Er wordt een pagina geopend waar u een rapport ziet over het aantal berichten dat gedurende de dag vanaf uw computer is verzonden. Hier kunt u ook in detail te weten komen over de nieuwe mogelijkheden van de operator bij het aanbieden van communicatiediensten aan zijn abonnees.

Stap 3

Selecteer in het veld voor het invoeren van het telefoonnummer Kyivstar, djuice of Beeline en de bijbehorende eerste drie cijfers van het nummer. Voer in het aangrenzende vak aan de rechterkant de resterende zeven cijfers in. Nu moet u tekens selecteren om uw berichttekst in te voeren. In de regel wordt Cyrillisch of Latijns schrift aangeboden. De service zal correcter werken als u de voorkeur geeft aan Latijnse karakters.

Stap 4

In het veld onder het kopje "Berichttekst" dient u een bericht in te vullen. Links van de tekst ziet u hoeveel tekens er beschikbaar zijn voor invoer. In principe is het toegestaan om niet meer dan 120 tekens in één bericht te schrijven.

Stap 5

Nadat de tekst van het bericht is ingevoerd, controleert u de juistheid van het telefoonnummer van de ontvanger en klikt u op de knop "Vidpraviti" om het bericht te verzenden. Om de site te beschermen tegen computers / bots, wordt iedereen die wil sms'en uitgenodigd om een test te doen. U wordt gevraagd om uit verschillende afbeeldingen de afbeeldingen te kiezen die de gestelde vraag beantwoorden. Als u bijvoorbeeld een bericht wilt verzenden, geeft u twee foto's van dieren in het wild aan uit de negen voorgestelde.

Stap 6

Klik na het voltooien van de taak nogmaals op de knop om een sms te verzenden. Na een paar seconden wachten op de verzendwachtrij, ontvang je een melding dat het bericht is verzonden. De datum van verzending van de sms wordt aangegeven volgens de Oekraïense tijd. U kunt het volgende bericht niet eerder dan twee minuten later versturen.

Aanbevolen: