Een Stadsnetwerk Opzetten

Inhoudsopgave:

Een Stadsnetwerk Opzetten
Een Stadsnetwerk Opzetten

Video: Een Stadsnetwerk Opzetten

Video: Een Stadsnetwerk Opzetten
Video: Randstad Techniek werkt mee aan opzetten van het Schakelpunt Landelijke Werkgevers 2024, April
Anonim

Tegenwoordig geven veel mensen de voorkeur aan de diensten van lokale stadsnetwerken. Dit is erg handig, omdat het veel nuttige, gerichte bronnen, technische ondersteuning en de mogelijkheid van virtuele communicatie biedt. Maar het is helemaal niet nodig om elke keer de technische ondersteuning te bellen als uw netwerkinstellingen "verloren" zijn of als u een ander netwerk moet installeren. Dit kan zelfs worden gedaan door de meest gewone gebruiker die met een computer op "u" staat.

Een stadsnetwerk opzetten
Een stadsnetwerk opzetten

instructies:

Stap 1

Klik op de knop Menu Start en selecteer Configuratiescherm. Er wordt een apart venster geopend, selecteer "Netwerk en internet" in de linkerkolom. Het gedeelte "Netwerk en internet" wordt geopend - selecteer daar "Netwerkcentrum". Er wordt een nieuw venster geopend waarin u het item aan de linkerkant moet selecteren - "Adapterparameters wijzigen".

Stap 2

Nadat u de map "Netwerkverbindingen" hebt geopend, selecteert u de vereiste lokale netwerkverbinding en klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu "Eigenschappen" (helemaal onderaan). Er verschijnt een lijst voor je.

Stap 3

Schakel het selectievakje naast "Internet Protocol TCP / IP" uit in de lijst met opdrachten die verschijnt. Als ze daar staat natuurlijk. Selecteer in de volgende fase het item "Internet Protocol TCP / IP" door er één keer op te klikken met de linkermuisknop. Klik hieronder op de knop "Eigenschappen". Daarna moet het worden geactiveerd - het venster PCP / IP Internet Protocol-eigenschappen wordt geopend, waarin u het tabblad "Algemeen" vindt en een vinkje plaatst bij "Automatisch een IP-adres verkrijgen" en "Automatisch een DNS-server verkrijgen".

Stap 4

Klik op de knop "OK" na het voltooien van alle bovenstaande stappen. Als u alle stappen correct hebt gevolgd, zal de computer automatisch uw IP-adres en servers configureren en worden de bronnen van uw lokale netwerk voor u geopend.

Stap 5

Als na het voltooien van alle bovenstaande stappen het lokale netwerk niet werkt, neem dan contact op met de technische ondersteuningsspecialisten van het lokale netwerk. De onjuiste configuratie kan de snelheid van de verbinding, de uitwisseling en overdracht van pakketten en de werking van het lokale netwerk als geheel beïnvloeden. Dus als u niet zeker bent van uw capaciteiten of er niets van is gekomen, kan het een storing in het systeem zijn of gewoon onoplettendheid - in dit geval is het beter om alles aan professionals toe te vertrouwen.

Aanbevolen: